EASY RENT truck & trailer – De nummer 1 voor verhuur van bouwvoertuigen.

Verschenen: 17 mei 2021

Nu ook in België en Luxemburg

Snel. Simpel & Onmiddellijk beschikbaar! EASY RENT truck & trailer is uw betrouwbare partner voor het huren van een voertuig op korte of lange termijn.
Met de nieuwe vestigingen in Büllingen, België en Weiswampach, Luxemburg biedt het Duitse bedrijf uit Alsdorf de beste voorwaarden voor een snelle levering van voertuigen aan zijn klanten.

EASY RENT truck & trailer staat voor flexibele oplossingen voor korte of lange termijn verhuur, leasing en huurkoop van voertuigen gemaakt door topfabrikanten.
Of het nu gaat om betonmixers, vrachtwagens met haakarmsysteem, kippers, trekkers en diepladers ‐ klanten kiezen uit een gevarieerd aanbod van bedrijfsvoertuigen.
Het aanbod biedt de juiste oplossing voor elke uitdaging op de werf :
Snel. Simpel. Onmiddellijk beschikbaar !

Dankzij de jarenlange ervaring en een sterk netwerk met gerenommeerde partners kunnen klanten op locatie genieten van eersteklas service en de beste kwaliteit.

Het volledige gamma vindt u op www.easy‐rent.eu

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This