EASY RENT truck & trailer – De nummer 1 voor verhuur van bouwvoertuigen.

Verschenen: 17 mei 2021

Nu ook in België en Luxemburg

Snel. Simpel & Onmiddellijk beschikbaar! EASY RENT truck & trailer is uw betrouwbare partner voor het huren van een voertuig op korte of lange termijn.
Met de nieuwe vestigingen in Büllingen, België en Weiswampach, Luxemburg biedt het Duitse bedrijf uit Alsdorf de beste voorwaarden voor een snelle levering van voertuigen aan zijn klanten.

EASY RENT truck & trailer staat voor flexibele oplossingen voor korte of lange termijn verhuur, leasing en huurkoop van voertuigen gemaakt door topfabrikanten.
Of het nu gaat om betonmixers, vrachtwagens met haakarmsysteem, kippers, trekkers en diepladers ‐ klanten kiezen uit een gevarieerd aanbod van bedrijfsvoertuigen.
Het aanbod biedt de juiste oplossing voor elke uitdaging op de werf :
Snel. Simpel. Onmiddellijk beschikbaar !

Dankzij de jarenlange ervaring en een sterk netwerk met gerenommeerde partners kunnen klanten op locatie genieten van eersteklas service en de beste kwaliteit.

Het volledige gamma vindt u op www.easy‐rent.eu

Meer nieuws

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Op 26 september hield Mercedes-Benz Trucks een event in Berlijn, waarbij een recordrit met een Mercedes-Benz Actros trekker met brandstofcel van Cellcentric op vloeibare waterstof werd afgesloten. De trekker oplegger combinatie van 40 ton had een traject van de...

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6 met kastopbouw   Beherman Motors, invoerder van de citytrucks van Piaggio Commercial presenteert met de Piaggio Porter NP6 een ideale lichte vrachtwagen voor inzet in stads- en dorpskernen. Naast het standaard chassis-cabinemodel, de pick-up en...

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This