EASY RENT truck & trailer voor de eerste keer op MATEXPO in Kortrijk

Verschenen: 18 augustus 2021

Zoals u reeds in de pers hebt kunnen lezen, is EASY RENT truck & trailer nu ook beschikbaar in België en Luxemburg sinds het najaar van 2020. Met onze vestigingen in Büllingen en Herstal (voorheen RC Atelier) zijn wij uw betrouwbare partner voor verhuur, huurkoop en leasing van bedrijfsvoertuigen speciaal voor de bouwsector, alsmede de transporten recyclingindustrie.

Of het nu gaat om kippers, roll‐off trucks, trekkers, kraanwagens of betonmixers ‐ wij bieden onmiddellijk beschikbare voertuigen en flexibele oplossingen voor uw behoeften. Snel. Simpel. Onmiddellijk beschikbaar!

In de kippersector werken wij nauw samen met KH‐Kipper en Meiller. Wij betrekken onze kraan‐ en haaksystemen van Fassi, Marrel en Meiller. Dankzij ons sterk netwerk van gerenommeerde partners kunnen onze klanten van de beste kwaliteit en betrouwbare service profiteren en dit aan aantrekkelijke prijzen.

Maak kennis met ons en bezoek ons op MATEXPO in Kortrijk op stand 499.

Meer nieuws

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Minister van Justitie en Noordzee Paul Van Tigchelt en Grobbendonks burgemeester Marianne Verhaert bezoeken binnenvaartterminal Van Moer Logistics in kader van nieuwe wetgeving voor beveiliging van binnenvaart en havenbedrijven Naar aanleiding van de recent...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This