Eerste Volvo hybride bussen voor MIVB-STIB worden geleverd

Verschenen: 16 oktober 2018

De eerste Volvo 7900 hybride bussen voor MIVB-STIB worden geleverd. Begin november gaan ze in dienst. In totaal zullen de komende maanden 110 bussen worden geleverd.
In de Belux regio heeft Volvo Bus de voorbije jaren een sterke focus gelegd op Electromobility (hybride bussen met of zonder externe bijlading en volledig elektrische bussen).
Dit heeft zijn vruchten afgeworpen.
Na aflevering van deze bestelling zal Volvo Bus de voorbije jaren in België en Luxemburg in totaal een 300-tal bussen geleverd hebben. Het aandeel Electromobility (bussen) hierin bedraagt 94 %.
Ook zal komende tijd meer focus gelegd worden op de verkoop van het nieuwe gamma Volvo touringcars.
 

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This