El Duque Transport: het imago van een Scania

Verschenen: 3 mei 2018

Wanneer je de bedoeling hebt om dure sportwagens en exclusieve oldtimers te vervoeren, dan hoort daar ook premium transportmaterieel bij. Dirk De Hertogh koos dan ook resoluut voor een schitterende Scania S650 trekker met zilverkleurige lak en bijhorende oplegger.

Dirk De Hertogh is verantwoordelijk voor twee transportbedrijven. Enerzijds is er Transport DDH voor algemeen vervoer van goederen nationaal en internationaal en anderzijds El Duque Transport voor het vervoer van personenwagens. Voor beide bedrijven kiest Dirk De Hertogh al meer dan 25 jaar voor de uitstraling en betrouwbaarheid van Scania.

Het team van El Duque Transport verzorgt al jaren het transport van auto’s naar vakantiebestemmingen, evenementen, beurzen en shows. Vakantiegangers die op hun eindbestemming over hun eigen auto willen beschikken, kunnen op het transportbedrijf rekenen voor het snel en veilig vervoeren van hun voertuig. Geen extra zorgen om een tweede bestuurder, GPS, kinderzitje, te kleine kofferruimte… gewoon genieten van vertrouwd rijcomfort ter plaatse. Ben je een golfer? Ideaal om jouw favoriete clubs, golftas, trolley en outfit in de koffer op te bergen en alles wordt veilig afgeleverd op de afgesproken bestemming. Geen gesleur meer met de golftassen of extra kosten voor bagage. De oplossing om nog meer comfort te kunnen bieden.

Voor deze transporttaken heeft El Duque Transport een vloot van vier Scania autotransporters.

Dirk De Hertogh: “We verzorgen niet enkel het transport van auto’s, maar we werken ook regelmatig voor evenementen: oldtimer rally’s, bijeenkomsten, beurzen en allerhande evenementen. Gemiddeld vervoeren we zo’n 250 wagens per maand naar het buitenland.”

Voor het autotransport beschikt de onderneming over een eigen depot in Londerzeel met bewaakte parking. Het afhalen en terugbrengen van auto’s thuis is eveneens mogelijk.

Dirk De Hertogh: “Samen met de klant bekijken we waar hij wenst dat we de wagen oppikken en afleveren. Wij bieden de extra service om de wagen bij de klant thuis op te pikken indien nodig.”

 

Met zijn nieuwste aanwinst wil Dirk De Hertogh de dienstverlening nog uitbreiden. Met een gloednieuwe Scania S650A 4×2 EB trekker en de bijhorende gesloten Kässbohrer oplegger richt El Duque Trans zich op het transport van exclusieve voertuigen. Eigenaars van dure exotische wagens en oldtimers verplaatsen zich zelden met hun eigen prachtstuk naar evenementen, beurzen en shows. El Duque Trans biedt die eigenaars een exclusieve transportservice. Omdat de voertuigen in een gesloten oplegger vervoerd worden zijn ze beschermd tegen alle weersomstandigheden en nieuwsgierige blikken.

De nieuwe Scania V8 trekker met Highline cabine en speciaal design vormt een indrukwekkend geheel met de gesloten oplegger en past uitstekend in dat plaatje van exclusiviteit.

De trekker werd aangekocht bij Scania Huizingen, inclusief onderhoudscontract en financiering. Het is ook Scania Huizingen dat instaat voor het onderhoud van het wagenpark.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This