Ergonomie en moderne batterijtechnologie

Verschenen: 28 april 2022

Kärcher weer van de partij op Interclean 2022

Kärcher tekent present op de beurs Interclean 2022 in Amsterdam en laat er op ruim 517 vierkante meter zijn performante nieuwigheden zien (hal 1, stand 01.135). Bezoekers zullen er onder meer kennismaken met de batterijgevoede rugzakstofzuiger BVL 5/1 Bp. Dit toestel behoort tot het 36V batterijplatform van het Kärcher Battery Universe en is bijzonder licht. Andere sterke troeven zijn de grote zuigkracht en de lange looptijd van de batterij. Doordat het toestel comfortabel op de rug kan worden gedragen, hoeft men het niet achter zich aan te slepen en behoort de zoektocht naar stopcontacten tot het verleden. Deze batterijgevoede rugzakstofzuiger is genomineerd voor de Innovation Awards in de categorie ‘Workforce & Ergonomics’.

De nieuwe batterijgevoede rugzakstofzuiger BVL 5/1 Bp van Kärcher is genomineerd voor de Innovation Awards in de categorie ‘Workforce & Ergonomics’.

Kärcher zal op de beurs ook nog een tweede nieuwigheid voorstellen: de schoonmaaktrolley Flexomate. Dit toestel is modulair opgevat en onderscheidt zich door zijn procesgericht ontwerp en ergonomisch totaalconcept.

Op de beurs zal Kärcher ook nog een tweede nieuwigheid voorstellen: de schoonmaaktrolley Flexomate. De bouw van deze machine is modulair opgevat.

Daarnaast breidt Kärcher het gebruik van zijn moderne lithium-ionbatterijen (80 Ah) in eerste instantie uit tot vijf modellen van zelfdragende en zelfrijdende schrobzuigmachines. De batterijen zorgen dag na dag voor meer productiviteit, aangezien er geen onderhoud nodig is, de oplaadtijd van de batterijen aanzienlijk korter is en ze met een levensduur van ongeveer 3.800 cycli tot vier keer langer meegaan dan loodzuurbatterijen.  

Daarnaast breidt Kärcher het gebruik van zijn moderne lithium-ionbatterijen (80 Ah) in eerste instantie uit tot vijf modellen van zelfdragende en zelfrijdende schrobzuigmachines.

Meer nieuws

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Op 26 september hield Mercedes-Benz Trucks een event in Berlijn, waarbij een recordrit met een Mercedes-Benz Actros trekker met brandstofcel van Cellcentric op vloeibare waterstof werd afgesloten. De trekker oplegger combinatie van 40 ton had een traject van de...

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6 met kastopbouw   Beherman Motors, invoerder van de citytrucks van Piaggio Commercial presenteert met de Piaggio Porter NP6 een ideale lichte vrachtwagen voor inzet in stads- en dorpskernen. Naast het standaard chassis-cabinemodel, de pick-up en...

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This