Ergonomie en moderne batterijtechnologie

Verschenen: 28 april 2022

Kärcher weer van de partij op Interclean 2022

Kärcher tekent present op de beurs Interclean 2022 in Amsterdam en laat er op ruim 517 vierkante meter zijn performante nieuwigheden zien (hal 1, stand 01.135). Bezoekers zullen er onder meer kennismaken met de batterijgevoede rugzakstofzuiger BVL 5/1 Bp. Dit toestel behoort tot het 36V batterijplatform van het Kärcher Battery Universe en is bijzonder licht. Andere sterke troeven zijn de grote zuigkracht en de lange looptijd van de batterij. Doordat het toestel comfortabel op de rug kan worden gedragen, hoeft men het niet achter zich aan te slepen en behoort de zoektocht naar stopcontacten tot het verleden. Deze batterijgevoede rugzakstofzuiger is genomineerd voor de Innovation Awards in de categorie ‘Workforce & Ergonomics’.

De nieuwe batterijgevoede rugzakstofzuiger BVL 5/1 Bp van Kärcher is genomineerd voor de Innovation Awards in de categorie ‘Workforce & Ergonomics’.

Kärcher zal op de beurs ook nog een tweede nieuwigheid voorstellen: de schoonmaaktrolley Flexomate. Dit toestel is modulair opgevat en onderscheidt zich door zijn procesgericht ontwerp en ergonomisch totaalconcept.

Op de beurs zal Kärcher ook nog een tweede nieuwigheid voorstellen: de schoonmaaktrolley Flexomate. De bouw van deze machine is modulair opgevat.

Daarnaast breidt Kärcher het gebruik van zijn moderne lithium-ionbatterijen (80 Ah) in eerste instantie uit tot vijf modellen van zelfdragende en zelfrijdende schrobzuigmachines. De batterijen zorgen dag na dag voor meer productiviteit, aangezien er geen onderhoud nodig is, de oplaadtijd van de batterijen aanzienlijk korter is en ze met een levensduur van ongeveer 3.800 cycli tot vier keer langer meegaan dan loodzuurbatterijen.  

Daarnaast breidt Kärcher het gebruik van zijn moderne lithium-ionbatterijen (80 Ah) in eerste instantie uit tot vijf modellen van zelfdragende en zelfrijdende schrobzuigmachines.

Meer nieuws

Pierre-Jean Verge Salamon benoemd tot MD Renault Trucks BeLux

Pierre-Jean Verge Salamon benoemd tot MD Renault Trucks BeLux

Pierre-Jean Verge Salamon is benoemd tot Managing Director van Renault Trucks Belgium Luxembourg, met ingang van 22 februari 2024. Pierre-Jean Verge Salamon, 50 jaar, is afgestudeerd aan de Ecole Supérieure de Commerce et de Management in Tours. Hij trad in 2004 in...

Renault Trucks kondigt nieuw logistiek platform in Lyon aan

Renault Trucks kondigt nieuw logistiek platform in Lyon aan

Renault Trucks kondigt de constructie van een nieuw energiepositief gebouw aan in het hart van zijn site in Lyon-Saint-Priest. Het gebouw zal een oppervlakte van 46.000 m2 hebben en vertegenwoordigt een investering van 132 miljoen euro. Het gebouw, dat in 2028 zijn...

Hendrik De Spiegelaere overleden

Hendrik De Spiegelaere overleden

Journalist Hendrik De Spiegelaere is gisterennamiddag, na een kort ziekbed, overleden. Hij stond aan de grondslag van TRANSPORAMA. Sinds een aantal jaar was hij ook verantwoordelijk voor de journalistieke invulling van Trans Aktueel. Hendrik studeerde industriële...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This