Essers kiest LED-verlichting

Verschenen: 28 maart 2018

H.Essers gaat systematisch alle buitenterreinen omzetten naar led verlichting. Hiervoor kozen ze voor een samenwerking met RGB-LED Lighting Technologies,  specialist voor industriële led verlichting.

 

Precisie werk

“Voor elk terrein dient een zeer precieze lichtcalculatie uitgewerkt te worden”, vertelt Sam Peys, zaakvoerder van RGB-LED Lighting Technologies. “Onze specialiteit is de industriële sector. Zo zijn we o.a. ook een vaste partner van wereldspeler Aperam. Voor de professionele klanten hebben we een breed gamma krachtige led stralers met verschillende vermogens en stralingshoeken die op maat van het project worden samengesteld. Dit in combinatie met maar liefst 10 jaar garantie overtuigde H.Essers om voor RGB-LED Lighting Technologies te kiezen”.

Per site dient er heel nauw samengewerkt te worden tussen het team van H.Essers en RGB-LED Lighting Technologies. De huidige situatie wordt precies in kaart gebracht, vervolgens de behoefte besproken en op basis daarvan berekend welke types geschikt zij. Omwille van de zeer strenge regelgeving omtrent verlichting en veiligheid wordt er gekozen voor een algemene terreinverlichting i.p.v. alleen loskade verlichting én voor led, gezien het groene karakter en de voordelen. Dit resulteert voor H.Essers concreet in een lager aantal armaturen, meer licht én alsnog een daling in verbruik, allemaal conform de Europese norm.Start van een langdurige samenwerking

Momenteel worden de eerste fases van verschillende sites in Genk afgerond en volgende sites aangevat. In verschillende stappen zullen de komende jaren andere vestigingen volledig vernieuwd worden met de unieke Flood Light armaturen.

Meer nieuws

Afspraak bij EUMO EXPO

Afspraak bij EUMO EXPO

De Europese Mobiliteitsbeurs (ook bekend als EuMo Expo) zal plaatsvinden van 1 tot 3 oktober 2024 in het Parc des Expositions in Straatsburg, voor een unieke editie. Dit niet te missen evenement, dat gewijd is aan professionals in duurzame mobiliteit, zal bijna 11.000...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This