Ets. Huet Sonodi uitgeroepen tot meest klantvriendelijke Mercedes-Benz bestelwagenverdeler van België/Luxemburg

Verschenen: 10 maart 2022

De Best Van Dealer Award wordt door Mercedes-Benz Belgium Luxembourg jaarlijks uitgereikt aan de Mercedes-Benz Vans verdeler die zich onderscheidt door topprestaties. Pierrot Herssens, COO VANS bij Mercedes-Benz Belgium Luxembourg NV/SA: “Elk jaar toetsen wij als importeur de activiteiten van de verdelers en worden alle facetten twaalf maanden lang geanalyseerd en geëvalueerd, van verkoop en service tot klantentevredenheid. Klanten hebben eveneens een belangrijke inbreng in de prestaties van de verdelers. Zij kunnen zich uitspreken over de kwaliteit van de service zoals ze die ervaren, en kunnen tegelijkertijd ook verbeterpunten aangeven. Op deze manier hebben de bedrijfswagenklanten van Mercedes-Benz een actief aandeel in het verder verbeteren van de dienstverlening van hun merk. We hechten veel waarde aan de Award, uiteindelijk draait het bij Mercedes-Benz Vans allemaal om de beste klantentevredenheid.”

“Klantvriendelijkheid structureel verweven in onze organisatie”

De bestelwagenafdeling van Mercedes-Benz verdeler Huet / Sonodi noteerde afgelopen jaar topscores op het gebied van service en klanttevredenheid, en mag zich hiermee een jaar lang het meest klantvriendelijke Mercedes-Benz Vans verdeler van België en Luxemburg noemen.

“Met deze erkenningen laten we zien dat de Van ProCenter-aanpak zijn vruchten afwerpt, ook in deze uitdagende tijden,” verklaart Pascal Huet, Afgevaardigd Bestuurder van Ets. Huet en Sonodi. “Klantvriendelijkheid en klanttevredenheid zijn elementen die structureel in onze organisatie verweven zitten. Vanzelfsprekend zijn we erg blij met deze Best Van Dealer Award, maar de waardering van onze klanten voor de wijze waarop we zaken doen, telt voor ons het zwaarste.”

De kracht van de Mercedes-Benz Van ProCenters

Mercedes-Benz heeft het Van ProCenter-label ontwikkeld om extra voordelen te bieden aan ondernemers met een Mercedes-Benz bestelwagen. Deze zakelijke doelgroep wil volledig kunnen vertrouwen op maximale inzetbaarheid van zijn bestelwagen. Daarom heeft een Van ProCenter altijd het volledige bestelwagenaanbod beschikbaar, zijn er speciaal opgeleide verkoopadviseurs en is de op- en ombouwexpertise in huis aanwezig. Wanneer een bestelwagen voor onderhoud of reparatie in de werkplaats staat, is er ook altijd passend vervangend vervoer beschikbaar, zodat de mobiliteit gegarandeerd is.

Op de foto van links naar rechts: Jonathan Pary, Laura Coppin, René Achinger, Pierrot Herssens (allen Mercedes-Benz Belgium-Luxembourg), Pascal Huet, Michel Huet, Guy Huet (Oprichter), Francis Dumoulin (allen van Ets. Huet Sonodi).

Meer nieuws

Volvo lanceert vrachtwagens aangedreven op waterstof

Volvo lanceert vrachtwagens aangedreven op waterstof

Volvo Trucks ontwikkelt vrachtwagens met verbrandingsmotoren die op waterstof rijden. Wegtests met vrachtwagens die waterstof in verbrandingsmotoren gebruiken, zullen beginnen in 2026 en de commerciële lancering is gepland voor het einde van dit decennium....

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This