Extra lange Ford Transit

Verschenen: 10 februari 2021

Speciaal voor het groeiend segment van internationale transporten met bestelwagens van 3,5 ton, stelt Ford een extra lange Transit 2 Ton voor. Dit voorwielaangedreven chassis combineert een wielbasis van 4,52 m (de langste in dit segment) met de “heavy duty” aandrijflijn, bestaande uit de 2,0 viercilinder turbodiesel met 130 pk en 360 Nm koppel, in combinatie met een manuele zesbak. Op de optielijst staat ook een 160 pk met 390 Nm en een zestraps automaat en een extra grote brandstoftank van 95 l. 

Voorzien van een box-opbouw, kan deze Transit L5 tot 10 Europaletten laden, zelfs in combinatie met een slaapcabine. In die combinatie is een netto laatvermogen van 950 kg nog haalbaar, zoals word aangetoond met de demonstratievoertuigen die i.s.m. de Poolse ombouwers Carpol en Nadwozia Partner werden gerealiseerd. 

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This