Ford Ranger wint International Pick-up Award 2020

Verschenen: 21 november 2019

Na een driedaagse testsessie in Zweden werd de Ford Ranger door een Internationale jury van 18 gespecialiseerde journalisten uitgeroepen tot Winnaar van de ‘International Pick-up Award 2020’ (IPUA).

Dit was de vijfde editie van de tweejaarlijkse verkiezing. De Ranger nam het op tegen de nieuwe Mitsubishi L200, de herwerkte Nissan Navara en Renault Alaskan en de eeuwige Toyota Hilux. Het werd een spannende strijd, wat de Ranger  eindigde met 78 punten vrij nipt voor de Mitsubishi met 72 punten. De Toyota was een verrassende derde. De Ranger werd omschreven als beste ‘all-rounder’, die ook de marktleider is in het segment van de 1 tons pick-ups in Europa, met een marktaandeel van 30%. De onderscheiding is dus een bevestiging van deze koppositie.  Ter herinnering, de Ranger won ook reeds de eerste editie van de IPUA, in 2013. 

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This