Ford ‘Smart Mirror’

Verschenen: 30 maart 2021

Veel bestelwagens hebben geen ramen in de laadruimte. Daarom introduceert Ford een ‘Smart Mirror’. Die ziet er precies uit als een gewone achteruitkijkspiegel, maar is eigenlijk een hogeresolutiescherm dat een panoramisch zicht geeft achter de bestelwagen. 

De ‘Full Display Interior Mirror’ toont live beelden van een camera achteraan de bestelwagen en heeft een automatische helderheidscontrole voor een optimale zichtbaarheid zowel overdag als ’s nachts. Het systeem biedt een gezichtsveld dat tweemaal zo breed is als een klassieke achteruitkijkspiegel.  

De spiegel is nu verkrijgbaar voor Ford Transit en Transit Custom-bestelwagens met achterdeuren zonder ruiten. Elke Ford-concessiehouder kan het systeem bestellen en monteren. Het is compatibel met de Transit-bestelwagens gebouwd vanaf 2014 en de Transit Custom-modellen gebouwd vanaf 2012.

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This