GARAGE NOYENS UIT OLEN TREEDT TOE TOT DE BESTE 30 RENAULT TRUCKS – DEALERS TER WERELD IN DE RETAIL EXCELLENCE CLUB

Verschenen: 1 juni 2021

Doel van de Retail Excellence Club is om samen met het dealernetwerk de Renault Trucks merkbeleving te versterken zodat de kwaliteit van de dienstverlening verder kan verbeteren en leiden naar een grotere klantentevredenheid. De Retail Excellence Club is één van de manieren om de inspanningen en het doorzettingsvermogen van de Renault Trucks dealers te belonen, er kunnen jaarlijks immers slechts 30 nieuwe dealers wereldwijd toetreden tot deze Club.

Alle Renault Trucks dealers in België en Luxemburg werden beoordeeld op verschillende criteria. Garage Noyens heeft een sterke prestatie geleverd op alle beoordelingscriteria en zij mogen zich dan ook terecht “Renault Trucks Excellence Dealer” voor 2019/2020 noemen.

De winnaars werden geselecteerd op basis van de volgende criteria: verkoopprestaties van nieuwe vrachtwagens en bestelwagens, verkoopprestaties van tweedehands vrachtwagens, verkoop van onderdelen, klantentevredenheid en de inspanningen geleverd om bij te dragen tot de ontwikkeling van het Renault Trucks merk. Elk criterium is gebaseerd op de evaluatie van de prestaties over de ganse periode. Bovendien sleepten Danny en Marie Noyens en hun team ook nog de Big Challenge Used Trucks prijs 2020 in de wacht. De Big Challenge is een jaarlijkse evaluatie van de focus van de dealers voor de Used Trucks business. De Challenge is gebaseerd op criteria zoals verkopen, aanbieden van speciale series (Selection, X-Road, T01 Racing,..),RTFS financiering contracten en aandacht voor used trucks op de site zoals correcte signalisatie, aparte parking voor voertuigen enz. Voor 2020 is Garage Noyens op grond van deze  criteria de winnaar van de Big Challenge.

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This