Groen licht voor Bremen

Verschenen: 19 september 2019

 Sinds 1 september heeft Contargo GmbH & Co. KG een kantoor in Bremen. Hiermee versterkt de containergroep haar positie in het directe achterland van de Duitse Noordzee-havens. 

Het kantoor bevindt zich in het gebouw van NWL Norddeutsche Wasserweg Logistik GmbH, een zusterbedrijf van Contargo. Philip Freytag vertegenwoordigt er als Sales Representative Contargo. De 39-jarige Freytag werkte eerder twaalf jaar in diverse posities bij een middelgroot zeehavenexpeditiebedrijf in Hamburg. 

Het kantoor in Bremen staat onder leiding van Contargo in Hamburg. Vanuit Hamburg werden klanten in de regio Bremen/Bremerhaven tot nu toe bediend. „We zijn blij dat onze klanten nu een contactpersoon in hun buurt hebben”, zegt Christian Schäfers, Regionaal Sales Manager Noordzee-havens bij Contargo. „Door onze nieuwe lokale vertegenwoordiging in Bremen en Bremerhaven kunnen we in deze regio onze trimodale producten beter in de markt zetten en zo nieuwe klanten voor ons Contargo-netwerk aantrekken.” 

Meer nieuws

Het IVECO Daily Van avontuur gaat door in Amerika

Het IVECO Daily Van avontuur gaat door in Amerika

Professioneel kiteboarder Núria Gomà i Lleonart blijft reizen aan boord van haar Daily 4x4. Een volledig nieuw ontwerp voor haar bestelwagen omgezet naar een Tigrotto, een Daily 4x4 Special Edition geïnspireerd op een historisch IVECO-voertuig uit de jaren 50 en...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This