Groep Vereenooghe levert Actros 1827 Lnr aan Depannage Coeman

Verschenen: 10 januari 2019

Coeman moet een van de grootste depannagediensten uit de regio zijn. Drie jaar geleden takelden ze eigenhandig 130 voertuigen uit een kettingbotsing op de A19. Een ravage in de mist, maar het zegt tegelijkertijd iets over de spankracht van dit gerenommeerde bedrijf.

Zoon Frederic Coeman: “We laten nooit iets liggen. Hoe zwaar, hoe breed ook. We laten alles pico bello achter, veroorzaken nooit bijkomende schade.” Vader Rudy Coeman, een ervaren rot die rust uitstraalt, knikt bevestigend.

Rudy begon in 1978 met zijn takeldienst. “Ik had een garage, de depannage was eerst een hobby, maar het werd een echte passie.” Ook Rudy’s zonen werden ermee besmet en ondertussen werkt zijn kleindochter al mee op kantoor, doet de schoondochter Natascha de boekhouding/administratie en staat kleinzoon Thibault al klaar om een handje te helpen. Vul dit nog aan met drie man personeel en de beschikbaarheid over zelfstandige chauffeurs bij overbelaste dagen.

Hun wagenpark bestaat uit zo’n 20 vrachtwagens, zowel voor het takelen van auto’s als vrachtwagens, maar ook eentje met een zware hydraulische kraan, enkele signalisatie-vrachtwagens met botsabsorbeerders enz. Maar in het leven van Rudy Coeman en zijn twee zonen is er altijd wel nog plek voor nieuw speelgoed.

Frederic Coeman: “Auto’s worden steeds zwaarder. We zochten dus nog een duurzame takelwagen die zowel zwaardere auto’s als bestelwagens kan depanneren.”

Tony Deneckere van Groep Vereenooghe maakte hen al snel duidelijk dat ze hiervoor beter kozen voor de doorontwikkelde Actros dan voor de 12T Atego. Het resultaat: een Actros 1827 Lnr met een L cabine streamspace 2.30m en MT 320 mm met zit/ligcombinatie.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This