Hedin Automotive Trucks. Een partner die u bijstaat. Overal en altijd.

Verschenen: 2 november 2021

De hedendaagse focus van een onderneming ligt op zijn kernactiviteit. Een betrouwbare partner voor het adviseren in, onderhouden en monitoren van de daarbij horende vloot is daarom cruciaal voor elke business. Om zich als die betrouwbare partner te kunnen profileren, investeerde Hedin Automotive de laatste jaren sterk in mens en middelen. In een gloednieuwe truckfilm tonen ze nu in detail welke kennis, diensten en producten zij daarvoor ontwikkelden.

Hedin Automotive heeft 15 Mercedes-Benz vestigingen. Vier daarvan hebben een eigen Truck Center, namelijk Aalst, Gent, Ninove en Sint-Niklaas. “Wij hebben een totaal apart staande organisatie gecreëerd die 100% gefocust is op trucks” zegt Truck Director Filip Snauwaert. Daarom lanceerde Hedin Automotive Trucks op 25 oktober zijn allereerste bedrijfsfilm waar u uitgebreid meer informatie krijgt over alle aspecten van de Truck Centers. Het merk heeft namelijk veel meer te bieden dan enkel de verkoop van vrachtwagens.

Hedin Automotive ontzorgt u namelijk volledig in het beheer van uw vrachtwagenvloot. Lange termijn testritten, genaamd Fuel Duel – waarbij hard ingezet wordt op zuinigheid en efficiëntie, is daar één pijler van. Proactief onderhoud door monitoring en connectiviteit, via de diensten MB Uptime en Fleetboard, is een andere pijler. Het zijn allemaal ontzorgende diensten die Hedin Automotive Trucks graag aan al zijn klanten aanbiedt. Het is niet voor niets dat het bedrijf juist daarom enorm heeft geïnvesteerd in personeel en middelen om zo elk voertuig van elke klant op te kunnen volgen.

In de uitgebreide bedrijfsfilm komen al deze thema’s, en nog veel meer, aan bod. Zo krijgt u ook meer inzicht in het wagenpark van Mercedes-Benz Trucks, waaronder de nieuwe Actros L en Actros F. U ontdekt er de allernieuwste veiligheidssystemen, zoals de MirrorCam, en hoe de twee modellen zich van elkaar positioneren. Maar belangrijker nog, hoe ze zich op vlak van betrouwbaarheid en efficiëntie onderscheiden van de concurrentie.

‘Eerst zien, dan geloven’ denkt u? Verschillende klanten leggen u in de film uit waarom ze voor de trucks van Mercedes-Benz kiezen, hoe Hedin Automotive hen ondersteunt en welke positieve impact deze ondersteuning heeft op hun bedrijf. “Hedin onderscheidt zich in ons geval met het gebruik van Uptime en Fleetboard, problemen kunnen voorkomen worden nog voor dat ze er zijn, wat heel belangrijk is in onze sector om zo weinig mogelijk stilstand te hebben” zegt Philippe Vanderhasselt, zaakvoerder van Michel Vanderhasselt. Een citaat dat duidelijk aansluit bij enkele van de vaste waarden van Filip Snauwaert en zijn team, zijnde communicatie en bereikbaarheid.

Bent u benieuwd naar meer? Bekijk de volledige film en ontdek zelf waarom Hedin Automotive de perfecte partner is voor u en uw bedrijf.

Bekijk de volledige film nu!

Meer nieuws

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Een volledig assortiment nieuwe Volvo-vrachtwagenmodellen kan nu worden aangedreven door 100% biodiesel, waardoor klanten nog een hernieuwbare brandstofkeuze hebben om CO2-uitstoot van transport hier en nu te verminderen. Volvo Trucks breidt zijn modelaanbod aangepast...

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Binnen logistiek en transport spelen betrouwbaarheid en duurzaamheid een cruciale rol. Met dit in gedachten ontwikkelde Samsung een reeks robuuste toestellen om onder de meest uitdagende omstandigheden te presteren. Of u nu goederen vervoert door stedelijke centra of...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This