HET KEMPISCH FAMILIEBEDRIJF S’JEGERS KIEST VOOR 20 RECENTE USED RENAULT TRUCKS (EURO 6) VOOR DE VERJONGING VAN ZIJN WAGENPARK.

Verschenen: 5 mei 2020

Het dynamisch familiebedrijf uit Laakdal dat sinds 1995 service hoog in het vaandel draagt is gespecialiseerd in het veilig en punctueel verzetten van verschillende soorten cargo’s. In het kader van de verjonging van de vloot koopt S’Jegers 20 Used Renault Trucks T460 bij Garage Noyens in Olen.

De Renault Trucks worden aangedreven door een 11 liter Euro 6-motor met 460 pk in een 4×2-configuratie met gerobotiseerde Optidriver-transmissie, met Voith retarder en een dieseltank van 900L. De tweedehands vrachtwagens zijn volledig geïnspecteerd aan de hand van een checklist met 200 controlepunten. Deze inspectie volgt de standaardprocedures van de fabrikant en werd uitgevoerd door getrainde vakmannen.

Voor de aankoop van de tweedehandse Renault Trucks werd een ENDURANCE Start & Drive onderhoudscontract voor 2 jaar afgesloten met een gunstige vaste prijs voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt en tot 25% korting op de originele Renault Trucks -vervangingsonderdelen bij eventuele reparaties. De voertuigen werden gefinancierd door Renault Trucks Finance Services (RTFS).

Voor S’Jegers is de aankoop van deze recente Used Renault Trucks een snelle en budgetvriendelijke manier om hun doelstelling van een volledig schoon wagenpark te realiseren met alle wagens die voldoen aan de Euro 6 emissienorm. Bovendien is de garage Noyens reeds lang gekend bij S’Jegers als een betrouwbare partner.

Meer nieuws

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Minister van Justitie en Noordzee Paul Van Tigchelt en Grobbendonks burgemeester Marianne Verhaert bezoeken binnenvaartterminal Van Moer Logistics in kader van nieuwe wetgeving voor beveiliging van binnenvaart en havenbedrijven Naar aanleiding van de recent...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This