HOSPITAL LOGISTICS KIEST OPNIEUW VOOR RENAULT TRUCKS

Verschenen: 20 mei 2020

Garage Bielen uit Zolder heeft 3 Renault Trucks D2.1 van 18T geleverd aan Hospital logistics uit Aarschot. Hospital Logistics is gespecialiseerd in de logistieke organisatie van goederenstromen voor ziekenhuizen en woonzorgcentra. De 3 nieuwe distributie trucks beschikken over een vermogen van 280 pk en zullen voor 100% ingezet worden voor het Algemeen Ziekenhuis Nikolaas (AZN) in Sint Niklaas. Onderhoud gaat gebeuren bij Renault Trucks Car & Trucks Service Center in Belsele.

De Renault Trucks D2.1 is een truck met een robuust chassis. Dankzij een korte draaicirkel, een korte voorover-bouw en een compacte cabine zorgt de truck ervoor dat men gemakkelijk kan manoeuvreren en moeiteloos door de hele stad kan rijden. Het maximum koppel van 900 OMW/MIN zorgt voor meer rijcomfort bij een laag toerental. Alle belangrijke bedieningselementen zijn binnen handbereik van de chauffeur voor een optimaal rijcomfort en dankzij de cruise control en de geautomatiseerde versnellingsbak kan de chauffeur zich volledig concentreren op het verkeer.

 “De goederenstromen in ziekenhuizen en woonzorgcentra kunnen heel complex zijn, dankzij de jarenlange ervaring neemt Hospital Logistics deze veeleisende logistieke opdracht over voor deze zorginstellingen zodat zij zich kunnen focussen op hun hoofdtaak: het verlenen van topzorg aan hun patiënten of residenten. Daarvoor hebben we een betrouwbare partner nodig zoals Renault Trucks. We werken al lang samen met Renault Trucks en garage Bielen omwille van de goede service en de interessante prijs-kwaliteit verhouding”, zegt Rohnny Bamps, Faciitair Manager Hospital Logistics N.V.

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This