Houd je hoofd koel op het werk

Verschenen: 5 juni 2024

De caps van Carhartt zijn wereldwijd bijzonder populair omdat ze precies doen wat je van een goede werkpet verwacht. Ze voeren uitstekend vocht af waardoor geen zweet in je ogen loopt als je buiten aan het werk bent. Ze beschermen tegen fel zonlicht, ventileren en ogen ongelofelijk cool.

 

De caps hebben een Force zweetband met FastDry die snel droogt en dankzij de antibacteriële afwerking geur bestrijdt. Ze beschermen hoofd en haar tegen vonken, water en vuil. De caps dragen comfortabel en hebben een verstelbare sluiting aan de achterkant voor een optimale pasvorm.

 

Extra ventilatie

Als de zon schijnt biedt de voorgevormde klep bescherming tegen felle zonnestralen. Zo houd je goed zicht op de situatie zonder verblind te worden en dat is wel zo veilig. De caps hebben een achterzijde van mesh voor extra ventilatie op warme dagen.

 

Carhartt Inc. werd in 1889 opgericht in Detroit, Michigan door Hamilton Carhartt. Het merk is bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen en uitzonderlijke kwaliteitsnormen. Carhartt ontwikkelt voortdurend technologieën om haar werkkleding extra kwaliteiten te geven, waaronder sneldrogende en waterafstotende eigenschappen, draagcomfort en flexibiliteit.

 

Informatie

Carhartt Caps zijn verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijzen diverse modellen, vanaf € 16,99. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Meer nieuws

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Profile Truck, marktleider op het gebied van bandenonderhoud, -montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux, breidt zijn Sales Team in België uit. Steven Nicolai is aangesteld als Sales Manager Truck, met de ambitie om de groei op de truckmarkt in België en...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This