Huren van zware aanhangers, diepladers

Verschenen: 1 mei 2024

Bij LMJ  te Turnhout kan er een dieplader worden gehuurd

Voor zwaardere transporten kan het zinvol zijn om over een geschikte aanhangwagen te beschikken tijdens een bepaalde periode. In het toonpark wordt steeds een uitgebreid assortiment getoond voor aankoop. Een compleet gamma is in huis om zwaardere transporten te vergemakkelijken.  Vanaf heden zijn er ook enkele modellen die kunnen worden gehuurd voor een korte periode zodat de klant kan kiezen in de efficiëntste transport oplossing.

Met het compleet  aanbod Verkoop – Full Service ondersteuning –  “Verhuur “ kan er nog beter ingespeeld worden op de transportbehoeften van bedrijven en ondernemers in o.a. de sectoren:

  • Aannemers, infra-, tuin-, grond-, wegenwerken
  • Machine & voertuig transport
  • afval, recyclage,

Vorig jaar werd, via internationale samenwerkingen, het gamma reeds uitgebreid met opleggers en container aanhangwagens.

Dankzij grote investeringen in een remmenteststraat voor keuzingsnazicht, wordt er nu veel meer ingezet op full-service ondersteuning.

Iedereen die interesse heeft om eens een kijkje te komen nemen, of nazicht keuring wenst voor zijn trailer, is van harte welkom.

Na afspraak is het toonpark open voor bezoek, ook ’s avonds en tijdens het weekend.

Voor meer info: klik hier

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This