IMS Group toont innovaties in truck- en trailerparts op MATEXPO 2021

Verschenen: 1 augustus 2021

IMS Group neemt van 8 tot en met 12 september deel aan de MATEXPO in Kortrijk. In hal 4 op stand 456 bent u van harte welkom om meer te ontdekken over onze assen, onderdelen, stuursystemen en lichtmetalen wielen voor truck en trailer.

Wat is MATEXPO?

MATEXPO is een internationale vakbeurs voor machines en materieel voor de bouwnijverheid, de industrie en het milieu. De beurs wordt tweejaarlijks georganiseerd in Kortrijk Xpo. Als derde grootste vakbeurs in Europa is MATEXPO een gevestigde waarde, met meer dan 40.000 bezoekers. MATEXPO wordt al voor de 39ste keer georganiseerd en is een 100% professionele beurs, gericht op de volledige bouwsector, één van de belangrijkste economische sectoren van België. Op de beurs ontdekken vakmensen uit de wereld van de bouw, wegenwerken, burgerlijke bouwkunde, recycling, goederenbehandeling en industrie de nieuwste innovaties en technieken.

Transport Next Generation

Bij IMS Group vinden wij dat transport nooit stil mag staan. Wij zoeken continu naar slimme ideeën om de transportsector te helpen met het besparen van kosten, tijd, kilometers en CO2– en fijnstofuitstoot. Daarvoor innoveren we samen met trailerbouwers én transportbedrijven bij het bouwen van trailers die klaar zijn voor de toekomst. IMS Group is exclusief distributeur voor geheel Europa, het VK en Ierland van de VSE trailerstuursystemen, GreenSteering stuursystemen en ALEXRIMS. Binnen de Benelux, het VK en Ierland is IMS GROUP het vertrouwde aanspreekpunt voor de assen en traileronderdelen van SAF-Holland en van SAUER Parts.

Wat kunt u verwachten van IMS Group op MATEXPO?

Maak tijdens de beurs kennis met onze producten en expertise. Wij willen u graag meer vertellen over de trailerassen, onderdelen van SAF-Holland en SAUER Parts en geven u meer informatie over de verschillende stuursystemen van de merken Greensteering en SEM. Op MATEXPO vestigen wij nadrukkelijk de aandacht op de elektro-hydraulische trailerstuursystemen van VSE: deze maken trailers optimaal wendbaar, zónder inbouwruimte in te nemen. Natuurlijk staan onze ALEXRIMS wielen voor trucks en trailers ook te glimmen in de stand!

Meer informatie of gratis ticket?

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op MATEXPO 2021. Via onderstaande link kunt u uw gratis toegangsticket aanvragen. U vindt onze stuursystemen, zelfsturende assen en truckparts voor uw trailers in hal 4 op stand 456 op de MATEXPO, waar we graag al uw vragen beantwoorden.

Meer info: https://www.group-ims.com/nl/nieuws/ims-group-op-matexpo-2021

https://www.group-ims.com/nl/nieuws/ims-group-op-matexpo-2021

 

Meer nieuws

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Op 26 september hield Mercedes-Benz Trucks een event in Berlijn, waarbij een recordrit met een Mercedes-Benz Actros trekker met brandstofcel van Cellcentric op vloeibare waterstof werd afgesloten. De trekker oplegger combinatie van 40 ton had een traject van de...

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6 met kastopbouw   Beherman Motors, invoerder van de citytrucks van Piaggio Commercial presenteert met de Piaggio Porter NP6 een ideale lichte vrachtwagen voor inzet in stads- en dorpskernen. Naast het standaard chassis-cabinemodel, de pick-up en...

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This