IMS Group toont innovaties in truck- en trailerparts op MATEXPO 2021

Verschenen: 1 augustus 2021

IMS Group neemt van 8 tot en met 12 september deel aan de MATEXPO in Kortrijk. In hal 4 op stand 456 bent u van harte welkom om meer te ontdekken over onze assen, onderdelen, stuursystemen en lichtmetalen wielen voor truck en trailer.

Wat is MATEXPO?

MATEXPO is een internationale vakbeurs voor machines en materieel voor de bouwnijverheid, de industrie en het milieu. De beurs wordt tweejaarlijks georganiseerd in Kortrijk Xpo. Als derde grootste vakbeurs in Europa is MATEXPO een gevestigde waarde, met meer dan 40.000 bezoekers. MATEXPO wordt al voor de 39ste keer georganiseerd en is een 100% professionele beurs, gericht op de volledige bouwsector, één van de belangrijkste economische sectoren van België. Op de beurs ontdekken vakmensen uit de wereld van de bouw, wegenwerken, burgerlijke bouwkunde, recycling, goederenbehandeling en industrie de nieuwste innovaties en technieken.

Transport Next Generation

Bij IMS Group vinden wij dat transport nooit stil mag staan. Wij zoeken continu naar slimme ideeën om de transportsector te helpen met het besparen van kosten, tijd, kilometers en CO2– en fijnstofuitstoot. Daarvoor innoveren we samen met trailerbouwers én transportbedrijven bij het bouwen van trailers die klaar zijn voor de toekomst. IMS Group is exclusief distributeur voor geheel Europa, het VK en Ierland van de VSE trailerstuursystemen, GreenSteering stuursystemen en ALEXRIMS. Binnen de Benelux, het VK en Ierland is IMS GROUP het vertrouwde aanspreekpunt voor de assen en traileronderdelen van SAF-Holland en van SAUER Parts.

Wat kunt u verwachten van IMS Group op MATEXPO?

Maak tijdens de beurs kennis met onze producten en expertise. Wij willen u graag meer vertellen over de trailerassen, onderdelen van SAF-Holland en SAUER Parts en geven u meer informatie over de verschillende stuursystemen van de merken Greensteering en SEM. Op MATEXPO vestigen wij nadrukkelijk de aandacht op de elektro-hydraulische trailerstuursystemen van VSE: deze maken trailers optimaal wendbaar, zónder inbouwruimte in te nemen. Natuurlijk staan onze ALEXRIMS wielen voor trucks en trailers ook te glimmen in de stand!

Meer informatie of gratis ticket?

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op MATEXPO 2021. Via onderstaande link kunt u uw gratis toegangsticket aanvragen. U vindt onze stuursystemen, zelfsturende assen en truckparts voor uw trailers in hal 4 op stand 456 op de MATEXPO, waar we graag al uw vragen beantwoorden.

Meer info: https://www.group-ims.com/nl/nieuws/ims-group-op-matexpo-2021

https://www.group-ims.com/nl/nieuws/ims-group-op-matexpo-2021

 

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Dachser neemt logistieke dienstverlener Brummer over

Dachser neemt logistieke dienstverlener Brummer over

Met de overname van Brummer, de partner in het European Food Network voor het transport van geconditioneerde levensmiddelen tussen Duitsland, Oostenrijk en aangrenzende landen, versterkt Dachser zijn netwerk voor het vervoer en de opslag van levensmiddelen in Europa....

Van Hool definitief failliet

Van Hool definitief failliet

Vanmiddag kondigde co-CEO Marc Zwaaneveld aan dat Van Hool 's ochtends de boeken had neergelegd bij de rechtbank van koophandel te Mechelen. Daarmee houdt de bussen- en trailerbouwer uit Koningshooikt definitief op te bestaan. Momenteel is een bindende bieding van VDL...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This