IMS GROUP wordt exclusief distributeur van VSE Trailerstuursystemen in geheel Europa

Verschenen: 25 mei 2021

Vanaf Mei 2021 is IMS GROUP voor geheel Europa, het VK en Ierland de exclusieve distributeur van de elektro-hydraulische trailerstuursystemen van VSE. Tot nu toe distribueerde IMS GROUP de producten van VSE alleen binnen de Benelux, het VK en Ierland. De uitbreiding naar de Europese markt is een strategische keuze, die ervoor zorgt dat transporteurs in geheel Europa kunnen vertrouwen op de meest geavanceerde stuursystemen van VSE in combinatie met de excellente dienstverlening van IMS GROUP. 

Innovatieve stuursystemen

De onderhoudsarme trailerstuursystemen van VSE kenmerken zich door een optimale wendbaarheid, zonder dat daarvoor moet worden ingeleverd op laadvermogen. De software in het systeem realiseert een optimale stuurhoek, zodat een trailer met meer laadvermogen locaties kan bereiken die eerder onbereikbaar waren. VSE-systemen zijn tot 400 kg lichter dan andere stuursystemen. Het toepassen van het VSE stuursysteem reduceert brandstof en vermindert bandenslijtage. Deze eigenschappen verlagen de total cost of ownership van een trailer voor de wagenparkbeheerder aanzienlijk.

Breed inzetbare stuursystemen
Al een aantal jaren voorziet IMS GROUP zijn klanten in de UK en recent ook in de Benelux van advies over de stuursystemen van VSE. Deze hebben hun meerwaarde al ruimschoots bewezen in diverse branches, zoals bulktransport, containertransport, tanktransport en distributie. 

Over IMS Group
Het adviseren over de keuze en gebruik van stuursystemen doet IMS GROUP overigens niet alleen voor VSE, maar ook voor de stuursystemen van GreenSteering en SEM. Voor iedere vraag ten aanzien van trailer sturing biedt IMS GROUP een passende stuuroplossing aan!

Natuurlijk blijft IMS GROUP in de Benelux, het VK en Ierland het vertrouwde aanspreekpunt voor de assen en veersystemen van SAF Holland, de traileronderdelen van SAUER Parts en de aluminium wielen van Alex Rims. De huidige VSE-accountmanagers en salespartners gaan werken voor IMS Group en blijven de contactpersonen voor bestaande klanten. Voor VSE service en garantie zijn de bekende contactpersonen bereikbaar via het vertrouwde VSE telefoonnummer. https://www.group-ims.com/nl

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This