IVECO CAPITAL lanceert IVECO PAY, het nieuwe online betaalplatform voor digitale diensten, in samenwerking met J.P. Morgan Payments

Verschenen: 21 juni 2024

IVECO CAPITAL heeft IVECO PAY geïntroduceerd, een innovatief betaalplatform ontwikkeld in samenwerking met J.P. Morgan Payments. Het platform is bedoeld om het betaalproces voor producten en diensten van IVECO, de overkoepelende holding van IVECO CAPITAL verder te innoveren. Deze evolutie betekent een nieuwe belangrijke stap in de digitalisering van IVECO en biedt mogelijkheden voor uitbreiding naar andere bedrijfstakken.

Het platform maakt betalingen mogelijk voor een breed scala aan diensten, waaronder telematica en e- mobiliteitsaanbiedingen, met plannen voor verdere integratie, zoals onderhoud en reparaties. Door de integratie met IVECO ON, dat het volledige aanbod aan diensten van IVECO omvat, kunnen klanten nu hun betaalprofielen beheren, meerdere betaalmethoden registreren (zoals creditcards en automatische incasso’s) en facturen online betalen. En dat allemaal binnen een enkele interface.

Gelanceerd in verschillende Europese landen, waaronder Italië, België, Nederland, Ierland, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Bulgarije en Slowakije, zal het platform binnenkort worden uitgebreid met andere landen zoals Roemenië, Zwitserland, Polen, …

IVECO PAY zal een katalysator zijn voor een breed scala aan toekomstige toepassingen, niet beperkt tot eindklanten maar mogelijk ook nog uitgebreid naar dealers en leveranciers. Dat alles voor een complete digitale beleving.

IVECO CAPITAL zet zich in voor het leveren van innovatieve, op maat gemaakte en modulaire oplossingen voor een versterkte klantenervaring en het vereenvoudigde innen van betalingen. IVECO CAPITAL heeft deze geavanceerde oplossing ontwikkeld in samenwerking met J.P. Morgan Payments, waarbij de nadruk ligt op een servicegerichte aanpak en het vooroplopen in technologische vooruitgang.

“De lancering van IVECO PAY vertegenwoordigt een belangrijke stap naar het bieden van ‘easy access toegang’ tot onze producten en diensten en het creëren van een complete, end-to-end digitale oplossing,” verklaart Elio Fonti, Head of Financial Services Business Development & Strategy, Iveco Group. “Samenwerken met J.P.Morgan Payments en onze interne teams bij IVECO en Iveco Group legt de basis voor een digitaliseringsstrategie die in de komende jaren zal blijven evolueren.”

“Samenwerken met IVECO CAPITAL om IVECO PAY te ontwikkelen, zal helpen bij het stimuleren van transformatie in de wereld van mobiliteit,” – zei Francesco Donadel, verantwoordelijke bij J.P. Morgan Payments in Italië. “Onze Mobility Payments Solutions vereenvoudigen het beheer van betalingen binnen de commerciële voertuigindustrie en een naadloze integratie met IVECO ON. J.P. Morgan Payments is trots IVECO CAPITAL te ondersteunen bij het verbeteren van klanttevredenheid via toonaangevende digitale oplossingen”.

Het platform zal eveneens zorgen voor meer zichtbaarheid en controle over transacties, waardoor het beheer en de integratie van aanvullende diensten wordt vergemakkelijkt. Daarnaast zal het klantloyaliteit bevorderen door gemakkelijke en snelle toegang te bieden tot het IVECO-dienstenaanbod .

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This