IVECO dealer TH Trucks ziet groot potentieel in Groothertogdom Luxemburg

Verschenen: 10 maart 2021

Met zijn ervaring op het gebied van de verkoop en de service van vrachtwagens en lichte bedrijfsvoertuigen investeert de TH Group in het Groothertogdom Luxemburg.

“Als IVECO dealer bieden wij verkoop en dienst na verkoop voor bestelwagens en vrachtwagens van het IVECO gamma. Wij zijn de enige officiële vertegenwoordiger van het merk IVECO in Luxemburg en klanten worden op de gepaste wijze ontvangen in onze vestiging gelegen in Niederkorn”, aldus de Site Manager Martial Hermes.

De garage richt zich op de verkoop van nieuwe IVECO voertuigen in het Groothertogdom Luxemburg. Een gerenommeerd en hoogwaardig merk dat met het Daily Blue Power- gamma de prijs “International Van of the Year 2018” in de wacht heeft gesleept.

Het ruime aanbod omvat de Daily (3,5 tot 7,2 T, 4×4), de Eurocargo (7 tot 19 T en 4×4), de X-WAY (vanaf 19 ton, voor gemengd gebruik), de in 2019 succesvol geïntroduceerde S-WAY (vanaf 19 ton trekkers en bakwagens) en in de nabije toekomst de T-WAY die de Trakker zal vervangen (robuuste bouwversie).

IVECO is ook pionier op het vlak van duurzaam transport! Een compleet aanbod van vrachtwagens op aardgas dat specifiek is ontworpen voor een volledig scala van opdrachten, van regionaal tot internationaal transport, van volumetransport tot wissellaadbakken, tot ADR, maar ook logistiek en werfbenadering.

De meest milieuvriendelijke truck ooit ontworpen is nog krachtiger en zuiniger, waardoor transporteurs concurrerender kunnen zijn en aan de groeiende vraag van de “groene” logistieke sector kunnen voldoen.

De garage biedt een solide service aan alle mogelijke merken met een 24-uurs pechdienst.

“Ik ben ervan overtuigd dat onze IVECO dealer TH Trucks met de juiste focus zal zorgen voor een significante stijging van onze marktpositie in het Groothertogdom Luxemburg, besluit Stefaan Leman”, Netwerk Directeur IVECO Benelux.

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This