IVECO dealer TH Trucks ziet groot potentieel in Groothertogdom Luxemburg

Verschenen: 10 maart 2021

Met zijn ervaring op het gebied van de verkoop en de service van vrachtwagens en lichte bedrijfsvoertuigen investeert de TH Group in het Groothertogdom Luxemburg.

“Als IVECO dealer bieden wij verkoop en dienst na verkoop voor bestelwagens en vrachtwagens van het IVECO gamma. Wij zijn de enige officiële vertegenwoordiger van het merk IVECO in Luxemburg en klanten worden op de gepaste wijze ontvangen in onze vestiging gelegen in Niederkorn”, aldus de Site Manager Martial Hermes.

De garage richt zich op de verkoop van nieuwe IVECO voertuigen in het Groothertogdom Luxemburg. Een gerenommeerd en hoogwaardig merk dat met het Daily Blue Power- gamma de prijs “International Van of the Year 2018” in de wacht heeft gesleept.

Het ruime aanbod omvat de Daily (3,5 tot 7,2 T, 4×4), de Eurocargo (7 tot 19 T en 4×4), de X-WAY (vanaf 19 ton, voor gemengd gebruik), de in 2019 succesvol geïntroduceerde S-WAY (vanaf 19 ton trekkers en bakwagens) en in de nabije toekomst de T-WAY die de Trakker zal vervangen (robuuste bouwversie).

IVECO is ook pionier op het vlak van duurzaam transport! Een compleet aanbod van vrachtwagens op aardgas dat specifiek is ontworpen voor een volledig scala van opdrachten, van regionaal tot internationaal transport, van volumetransport tot wissellaadbakken, tot ADR, maar ook logistiek en werfbenadering.

De meest milieuvriendelijke truck ooit ontworpen is nog krachtiger en zuiniger, waardoor transporteurs concurrerender kunnen zijn en aan de groeiende vraag van de “groene” logistieke sector kunnen voldoen.

De garage biedt een solide service aan alle mogelijke merken met een 24-uurs pechdienst.

“Ik ben ervan overtuigd dat onze IVECO dealer TH Trucks met de juiste focus zal zorgen voor een significante stijging van onze marktpositie in het Groothertogdom Luxemburg, besluit Stefaan Leman”, Netwerk Directeur IVECO Benelux.

Meer nieuws

Renault Trucks kondigt nieuw logistiek platform in Lyon aan

Renault Trucks kondigt nieuw logistiek platform in Lyon aan

Renault Trucks kondigt de constructie van een nieuw energiepositief gebouw aan in het hart van zijn site in Lyon-Saint-Priest. Het gebouw zal een oppervlakte van 46.000 m2 hebben en vertegenwoordigt een investering van 132 miljoen euro. Het gebouw, dat in 2028 zijn...

Hendrik De Spiegelaere overleden

Hendrik De Spiegelaere overleden

Journalist Hendrik De Spiegelaere is gisterennamiddag, na een kort ziekbed, overleden. Hij stond aan de grondslag van TRANSPORAMA. Sinds een aantal jaar was hij ook verantwoordelijk voor de journalistieke invulling van Trans Aktueel. Hendrik studeerde industriële...

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics voegt eerste trucks in Dachser-kleuren aan wagenpark toe Müller Fresh Food Logistics, de logistieke dienstverlener gespecialiseerd in voedingsmiddelendistributie, heeft zes Euro 6 trucks van MAN volledig in Dachser-kleuren aangeschaft. Het...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This