IVECO en Transport Frans Hendrickx & Zonen kiezen voor duurzaam transport!

Verschenen: 2 juli 2020

Na de eerdere aankoop van 8 IVECO Stralis trekkers type AS440S40T/P LNG neemt Frans Hendrickx en Zonen nu ook 2 nieuwe IVECO S-WAY AS440S46T/P LNG trekkers in dienst.

Het team van IVECO Gregoor is verheugd over de goede samenwerking met dit groeiende transportbedrijf en vooral met hun keuze om in te zetten op duurzaam transport door de aankoop van trucks rijdend op LNG.

Transport Frans Hendrickx & Zonen, een succesvol transportbedrijf dat blijft investeren in duurzaam transport.

Frans Hendrickx en Zonen biedt logistieke activiteiten die voldoen aan alle eisen van de klanten.
De voortdurende investering in modern transportmateriaal staat hen toe de hoogst mogelijke kwaliteit en service te bieden aan zeer uiteenlopende transportvereisten.

Zij vervoeren voornamelijk volle ladingen (350 transporten/dag) naar bestemmingen in de BeNeLux, Duitsland en Frankrijk. Het bedrijf beschikt over een vloot voor transport onder geleide temperaturen, is gespecialiseerd in groot-volumetransporten en een groot aantal voertuigen is uitgerust voor het vervoer van ADR-colli.

De magazijnen verzorgen de op- en overslag van goederen. Ze beschikken over ruim 140.000 m2 oppervlakte aan geïsoleerde en verwarmde opslagplaatsen.
Een deel van deze oppervlakte bestaat uit temperatuur gecontroleerde magazijnen voor opslag van voeding.

Het team van IVECO Gregoor voegt er nog aan toe “Wij hebben de eer om hun van rollend materiaal te mogen voorzien zoals deze magnifieke IVECO S-WAY NP”.

Meer nieuws

Renault Trucks kondigt nieuw logistiek platform in Lyon aan

Renault Trucks kondigt nieuw logistiek platform in Lyon aan

Renault Trucks kondigt de constructie van een nieuw energiepositief gebouw aan in het hart van zijn site in Lyon-Saint-Priest. Het gebouw zal een oppervlakte van 46.000 m2 hebben en vertegenwoordigt een investering van 132 miljoen euro. Het gebouw, dat in 2028 zijn...

Hendrik De Spiegelaere overleden

Hendrik De Spiegelaere overleden

Journalist Hendrik De Spiegelaere is gisterennamiddag, na een kort ziekbed, overleden. Hij stond aan de grondslag van TRANSPORAMA. Sinds een aantal jaar was hij ook verantwoordelijk voor de journalistieke invulling van Trans Aktueel. Hendrik studeerde industriële...

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics voegt eerste trucks in Dachser-kleuren aan wagenpark toe Müller Fresh Food Logistics, de logistieke dienstverlener gespecialiseerd in voedingsmiddelendistributie, heeft zes Euro 6 trucks van MAN volledig in Dachser-kleuren aangeschaft. Het...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This