IVECO en Transport Frans Hendrickx & Zonen kiezen voor duurzaam transport!

Verschenen: 2 juli 2020

Na de eerdere aankoop van 8 IVECO Stralis trekkers type AS440S40T/P LNG neemt Frans Hendrickx en Zonen nu ook 2 nieuwe IVECO S-WAY AS440S46T/P LNG trekkers in dienst.

Het team van IVECO Gregoor is verheugd over de goede samenwerking met dit groeiende transportbedrijf en vooral met hun keuze om in te zetten op duurzaam transport door de aankoop van trucks rijdend op LNG.

Transport Frans Hendrickx & Zonen, een succesvol transportbedrijf dat blijft investeren in duurzaam transport.

Frans Hendrickx en Zonen biedt logistieke activiteiten die voldoen aan alle eisen van de klanten.
De voortdurende investering in modern transportmateriaal staat hen toe de hoogst mogelijke kwaliteit en service te bieden aan zeer uiteenlopende transportvereisten.

Zij vervoeren voornamelijk volle ladingen (350 transporten/dag) naar bestemmingen in de BeNeLux, Duitsland en Frankrijk. Het bedrijf beschikt over een vloot voor transport onder geleide temperaturen, is gespecialiseerd in groot-volumetransporten en een groot aantal voertuigen is uitgerust voor het vervoer van ADR-colli.

De magazijnen verzorgen de op- en overslag van goederen. Ze beschikken over ruim 140.000 m2 oppervlakte aan geïsoleerde en verwarmde opslagplaatsen.
Een deel van deze oppervlakte bestaat uit temperatuur gecontroleerde magazijnen voor opslag van voeding.

Het team van IVECO Gregoor voegt er nog aan toe “Wij hebben de eer om hun van rollend materiaal te mogen voorzien zoals deze magnifieke IVECO S-WAY NP”.

Meer nieuws

Afspraak bij EUMO EXPO

Afspraak bij EUMO EXPO

De Europese Mobiliteitsbeurs (ook bekend als EuMo Expo) zal plaatsvinden van 1 tot 3 oktober 2024 in het Parc des Expositions in Straatsburg, voor een unieke editie. Dit niet te missen evenement, dat gewijd is aan professionals in duurzame mobiliteit, zal bijna 11.000...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This