IVECO en Transport Frans Hendrickx & Zonen kiezen voor duurzaam transport!

Verschenen: 2 juli 2020

Na de eerdere aankoop van 8 IVECO Stralis trekkers type AS440S40T/P LNG neemt Frans Hendrickx en Zonen nu ook 2 nieuwe IVECO S-WAY AS440S46T/P LNG trekkers in dienst.

Het team van IVECO Gregoor is verheugd over de goede samenwerking met dit groeiende transportbedrijf en vooral met hun keuze om in te zetten op duurzaam transport door de aankoop van trucks rijdend op LNG.

Transport Frans Hendrickx & Zonen, een succesvol transportbedrijf dat blijft investeren in duurzaam transport.

Frans Hendrickx en Zonen biedt logistieke activiteiten die voldoen aan alle eisen van de klanten.
De voortdurende investering in modern transportmateriaal staat hen toe de hoogst mogelijke kwaliteit en service te bieden aan zeer uiteenlopende transportvereisten.

Zij vervoeren voornamelijk volle ladingen (350 transporten/dag) naar bestemmingen in de BeNeLux, Duitsland en Frankrijk. Het bedrijf beschikt over een vloot voor transport onder geleide temperaturen, is gespecialiseerd in groot-volumetransporten en een groot aantal voertuigen is uitgerust voor het vervoer van ADR-colli.

De magazijnen verzorgen de op- en overslag van goederen. Ze beschikken over ruim 140.000 m2 oppervlakte aan geïsoleerde en verwarmde opslagplaatsen.
Een deel van deze oppervlakte bestaat uit temperatuur gecontroleerde magazijnen voor opslag van voeding.

Het team van IVECO Gregoor voegt er nog aan toe “Wij hebben de eer om hun van rollend materiaal te mogen voorzien zoals deze magnifieke IVECO S-WAY NP”.

Meer nieuws

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Op 26 september hield Mercedes-Benz Trucks een event in Berlijn, waarbij een recordrit met een Mercedes-Benz Actros trekker met brandstofcel van Cellcentric op vloeibare waterstof werd afgesloten. De trekker oplegger combinatie van 40 ton had een traject van de...

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6 met kastopbouw   Beherman Motors, invoerder van de citytrucks van Piaggio Commercial presenteert met de Piaggio Porter NP6 een ideale lichte vrachtwagen voor inzet in stads- en dorpskernen. Naast het standaard chassis-cabinemodel, de pick-up en...

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This