IVECO levert 12 IVECO Daily 7T aan trouwe klant Touring

Verschenen: 25 juni 2020

Wie kent Touring niet? Pech op de weg of medische hulp nodig in het buitenland? Touring staat aan de zijde van zijn klanten en is de partner van ieders mobiliteit!
Zij bieden bijstand en informeren hun klanten en partners tijdens al hun verplaatsingen in België en ver daarbuiten.

IVECO is verheugd over de lange samenwerking met Touring waarbij zij reeds vele Eurocargo en Daily voertuigen hebben aangekocht.

Momenteel worden 12 Daily 7Ton voertuigen geleverd en Touring plaatste bijna gelijktijdig een bijkomende bestelling van 7 Daily 7Ton voertuigen.
Van een robuuste samenwerking gesproken!

De Daily 7Ton is gemaakt om de meest veeleisende werkopdrachten aan te pakken: hij heeft het DNA van een truck en is als een truck gebouwd. Met een maximaal toegestaan gewicht tot 7 ton kan dit voertuig de hele dag, elke dag, een maximaal laadgewicht vervoeren, als dat nodig is.
Het ideale voertuig voor sleepdienst activiteiten.

Meer nieuws

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Een volledig assortiment nieuwe Volvo-vrachtwagenmodellen kan nu worden aangedreven door 100% biodiesel, waardoor klanten nog een hernieuwbare brandstofkeuze hebben om CO2-uitstoot van transport hier en nu te verminderen. Volvo Trucks breidt zijn modelaanbod aangepast...

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Binnen logistiek en transport spelen betrouwbaarheid en duurzaamheid een cruciale rol. Met dit in gedachten ontwikkelde Samsung een reeks robuuste toestellen om onder de meest uitdagende omstandigheden te presteren. Of u nu goederen vervoert door stedelijke centra of...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This