IVECO levert de IVECO S-WAY aan trouwe klant LUMA keukens

Verschenen: 26 mei 2020

De IVECO-dealer Gregoor te Herentals werkt reeds vele jaren samen met de firma LUMA keukens. Deze samenwerking werd nogmaals beloond met de levering van de nieuwe IVECO S-WAY AS440S48T/P.
Heavy verkoper Karel Van Den Hende is blij met deze trouwe klant die een volledig IVECO- wagenpark bezit met LIGHT, MEDIUM en HEAVY voertuigen.

Luma keukens, een succesvolle traditionele KMO die geleid wordt door zeer gedreven zaakvoerders

In 1962-63 startte Karel MAST Electro Mast op, dit was een winkel in witgoed en verkocht een ruim assortiment aan elektrotoestellen.
In 1974 is schoonzoon Frans LUYCKX, vandaar LUMA Luyckx-Mast, mee in de zaak gestapt en gezien de evolutie naar steeds meer en meer inbouwapparaten werd er beslist om ook naar de productie en plaatsing van keukens over te gaan. Dit bleek een slimme zet te zijn!

Door steeds veel te investeren in automatisatie en de nieuwste machines aan te kopen is de firma gestaag gegroeid tot een onderneming met 50 werknemers.

Ongeveer 10 jaar geleden nam Karl LUYCKX, zoon van Frans LUYCKX en dus de tweede generatie, samen met zijn echtgenote Anja MICHIELS de firma over en gaan ze door met investeren. Een volledige laklijn was één van de laatste grote investeringen.
Eigen productie van keukens, verkoop en plaatsing is een succesvolle formule voor Luma keukens!

De vooruitzichten blijven er goed uitzien en via hun toonzalen in Mol en Herentals en binnenkort ook in Lier willen ze hun bekendheid en kwaliteit verder uitbouwen.

Karel van Gregoor voegt er nog aan toe “Wij hebben het voorrecht om hun van rollend materiaal te mogen voorzien zoals deze magnifieke IVECO S-WAY”.

 

 

Meer nieuws

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Minister van Justitie en Noordzee Paul Van Tigchelt en Grobbendonks burgemeester Marianne Verhaert bezoeken binnenvaartterminal Van Moer Logistics in kader van nieuwe wetgeving voor beveiliging van binnenvaart en havenbedrijven Naar aanleiding van de recent...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This