IVECO maakt zich klaar om naar een hoger niveau te gaan tijdens het “Go strong Smart” internationaal lanceringsevenement

Verschenen: 2 juni 2021

De nieuwste generatie van de nieuwe Daily en IVECO S-Way werden onthuld tijdens een innovatieve digitale liveshow, gestreamd op het IVECO Live Channel.

In de 60 minuten durende show ontdekken de gasten het “Go Smart!” concept met de nieuwe voertuigen, die innovatie, connectiviteit, TCO-verbetering en duurzaamheid naar een hoger niveau tillen.

IVECO onthulde aan zijn dealernetwerk en pers de nieuwste generatie van zijn nieuwe Daily en IVECO S-Way bedrijfsvoertuigen tijdens een digitaal evenement dat live werd gestreamd op het IVECO Live Channel, het nieuwe uitzendplatform gewijd aan de wereld van transport.
Het evenement nam een innovatief formaat aan: een virtuele show van 60 minuten geproduceerd op een speciaal ontworpen filmset. Klantgerichtheid was de rode draad door het verhaal van het evenement, dat de roeping van de nieuwe Daily en IVECO S-Way benadrukte als slimme voertuigen die connectiviteit en duurzaamheid naar een hoger niveau tillen. Het werd ook vertegenwoordigd in de vorm van het cirkelvormige podium waar de hele presentatie plaatsvond.

Het formaat van het lanceringsevenement weerspiegelde het hoge innovatiegehalte van de nieuwe gamma’s. Het benadrukte het niveau van interactie zonder gelijke, aangeboden via de IVECO Driver Pal, waardoor het een hoofdrolspeler werd. IVECO’s nieuwe vocal driver companion nam deel aan de presentaties en communiceerde gedurende het hele evenement met de luidsprekers via Amazon Alexa.

Thomas Hilse, IVECO Brand President, zei: “We wilden een lanceringsevenement dat in staat was om de unieke sterke punten van de nieuwe Daily en IVECO S-Way duidelijk en in een boeiend formaat over te brengen. In de openingsmomenten van het evenement hebben we laten zien hoe we een revolutie teweegbrengen in de manier waarop onze klanten communiceren met onze voertuigen. We hebben laten zien hoe we ze centraal stellen bij het ontwikkelen van onze producten en diensten, met één idee dat ons drijft: hun leven en werk slimmer, gemakkelijker, leuker en veel productiever maken. Daarom nodigen we ze uit om met ons naar een hoger niveau te gaan en “Go smart” te gaan!”

Na de openingstoespraak begon de presentatie van de nieuwe Daily. Het effect van een druk plein van een grote metropool werd gecreëerd op het podium en op beelden op de LED-muren. De nieuwe Daily werd getoond op dit plein, terwijl IVECO-vertegenwoordigers de nieuwe functies in detail uitlegden. Een optreden van urban-style dansers, gedrenkt in beatboxmuziek, bracht de show terug op het podium voor de onthulling van de IVECO S-Way. De truck verscheen op het podium, vergezeld van speciale lichteffecten. Een choreografie van lichtgevende lichamen, grondprojecties, lichtontwerp en video gaf een ritme aan het verhaal van de presentatie van het voertuig en introduceerde vervolgens het laatste deel van de show met de slotverklaringen.

Meer nieuws

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Op 26 september hield Mercedes-Benz Trucks een event in Berlijn, waarbij een recordrit met een Mercedes-Benz Actros trekker met brandstofcel van Cellcentric op vloeibare waterstof werd afgesloten. De trekker oplegger combinatie van 40 ton had een traject van de...

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6 met kastopbouw   Beherman Motors, invoerder van de citytrucks van Piaggio Commercial presenteert met de Piaggio Porter NP6 een ideale lichte vrachtwagen voor inzet in stads- en dorpskernen. Naast het standaard chassis-cabinemodel, de pick-up en...

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This