IVECO MAENHOUT Deinze, concessiehouder van IVECO heeft zopas zijn officieel certificaat van Erkend Aardgasinstallateur (CNG/LNG) bemachtigd

Verschenen: 14 juni 2019

IVECO-concessiehouderIVECO MAENHOUT Deinze werd door de FOD Mobiliteit en Transport officieel gecertificeerd als Erkend CNG/LNG-installateur. Aardgasspecialist IVECO biedt al verscheidene jaren duurzame transportoplossingen voor zijn hele gamma.

Iveco-concessiehouder IVECO MAENHOUT Deinze BVBA, heeft eveneens zijn officiële erkenning als aardgasinstallateur (CNG) ontvangen. Het certificaat geldt voor de garage in Deinze, die zich daarmee nieuwe ontwikkelingsperspectieven aanmeet. Naast Deinze zijn ook de vestigingen in Brugge en Roeselare reeds erkend als aardgasinstallateur.

IVECO: het enige compleet gamma bestelwagens en vrachtwagens op CNG/LNG, vandaag beschikbaar op de markt

De concessiehouders van IVECO bieden hun klanten een compleet gamma voertuigen die een concreet, economisch en duurzaam alternatief aanbieden:

Daily NP (CNG):Deze aardgasvariante van de Daily (rijbewijs B/C), behoort tot de Daily Blue Powerfamilie die verkozen is geweest tot “International Van of the Year 2018”door een internationale jury van gespecialiseerde journalisten. Het Daily gamma is beschikbaar in talrijke varianten: gesloten bestelwagens, dubbele-cabines en chassis met allerlei soorten opbouw zoals: open laadbak, kipper, gesloten koetswerk, enz.

Eurocargo NP (CNG):bakwagen voor gemiddelde tonnages, ideaal voor distributieactiviteiten in de stad. De Eurocargo is beschikbaar in een grote verscheidenheid van varianten die geschikt zijn voor de meeste behoeften.Stralis NP (CNG, LNG of CNG/LNG):zware bakwagens en trekkers met een rijbereik tot 1 600 kilometer(LNG) en hetzelfde vermogen als een klassieke diesel vrachtwagen terwijl de gebruikskosten en het geluidsniveau een stuk lager liggen en een duurzame oplossing bieden.

Meer nieuws

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

DAF ontvangt grote order van UK Asset Alliance Group

Opdracht voor levering van 1.500 elektrische en dieseltrucks Asset Alliance Group en DAF komen plaatsing order overeen voor 1.500 nieuwe elektrische en dieseltrucks. De toonaangevende Britse verhuur- en leasemaatschappij van trucks ontvangt de eerste voertuigen dit...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This