IVECO MAENHOUT Roeselare, concessiehouder van IVECO heeft zopas zijn officieel certificaat van Erkend Aardgasinstallateur (CNG/LNG) bemachtigd

Verschenen: 28 maart 2019

IVECO-concessiehouder IVECO MAENHOUT Roeselare werd door de FOD Mobiliteit en Transport officieel gecertificeerd als Erkend CNG/LNG-installateur. Aardgasspecialist IVECO biedt al verscheidene jaren duurzame transportoplossingen voor zijn hele gamma. 

Iveco-concessiehouder IVECO MAENHOUT Roeselare BVBA, heeft eveneens zijn officiële erkenning als aardgasinstallateur (CNG) ontvangen. Het certificaat geldt voor de garage in Roeselare, die zich daarmee nieuwe ontwikkelingsperspectieven aanmeet. Naast Roeselare is ook de vestiging in Brugge reeds erkend als aardgasinstallateur. 

IVECO: het enige compleet gamma bestelwagens en vrachtwagens op CNG/LNG, vandaag beschikbaar op de markt 

De concessiehouders van IVECO bieden hun klanten een compleet gamma voertuigen die een concreet, economisch en duurzaam alternatief aanbieden: 

Daily NP (CNG): Deze aardgasvariante van de Daily (rijbewijs B/C), behoort tot de Daily Blue Power familie die verkozen is geweest tot “International Van of the Year 2018” door een internationale jury van gespecialiseerde journalisten. Het Daily gamma is beschikbaar in talrijke varianten: gesloten bestelwagens, dubbele-cabines en chassis met allerlei soorten opbouw zoals: open laadbak, kipper, gesloten koetswerk, enz. 

Eurocargo NP (CNG): bakwagen voor gemiddelde tonnages, ideaal voor distributieactiviteiten in de stad. De Eurocargo is beschikbaar in een grote verscheidenheid van varianten die geschikt zijn voor de meeste behoeften. 

Stralis NP (CNG, LNG of CNG/LNG): zware bakwagens en trekkers met een rijbereik tot 1 600 kilometer(LNG) en hetzelfde vermogen als een klassieke diesel vrachtwagen terwijl de gebruikskosten en het geluidsniveau een stuk lager liggen en een duurzame oplossing bieden. 

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This