IVECO ON introduceert op maat gemaakte Pay-per-use service in het Onderhoud & Reparatie aanbod

Verschenen: 27 november 2020

De nieuwe Maintenance & Repair Pay-per-use abonnementsdienst die op DAILY- modellen met een Connectivity Box wordt geïntroduceerd, is gebaseerd op het werkelijke gebruik van het voertuig door de klant, waardoor de servicekosten worden geoptimaliseerd.

IVECO introduceert op haar DAILY gamma een gloednieuwe serviceplanbenadering die precies is afgestemd op de activiteiten en de bedrijfsvoering van de klant. Het Maintenance & Repair Pay- per-use pakket is een premium abonnementsdienst op basis van de voertuiggegevens die via de Connectivity Box worden verzameld, zoals afgelegde missies en afgelegde kilometers. Dit betekent dat de onderhoudskosten precies overeenkomen met de werking van het voertuig van de klant, met de daaruit voortvloeiende voordelen voor zijn bedrijf.

Monica Bertolino, verantwoordelijk voor TCO Services & Marketing After Market Solutions, zei: “De nieuwe Maintenance & Repair Pay-per-use formule is een perfect voorbeeld van de klantgerichte aanpak van IVECO die wordt toegepast op geplande servicepakketten. Met deze service ontwikkelen we het potentieel van de connectiviteit van de Daily om maatwerk te leveren in die hoge mate die we nog niet eerder hebben gezien. Alle bedrijven hebben schommelingen in hun activiteiten. Onze nieuwe formule betekent dat hun onderhouds- en reparatiekosten precies overeenkomen met hun gebruik van het voertuig. In periodes waarin het voertuig minder tijd op de weg doorbrengt of in minder veeleisende missies wordt gebruikt, zal de klant minder aan service besteden”.

De nieuwe Maintenance & Repair Pay-per-use-service breidt het IVECO ON portfolio van digitale diensten in de Maintenance & Repair cluster verder uit, dat ook de andere modulair geprogrammeerde servicepakketten van Elements omvat. Met zijn unieke aanpak voegt het een verdere stap in maatwerk toe aan het DAILY-onderhouds- en reparatieaanbod.

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This