IVECO start 2022 met een nieuwe Sales Director : Yannick De Ridder

Verschenen: 26 januari 2022

IVECO Belux start het nieuwe jaar met een kersverse Sales Director, Yannick de Ridder.
Yannick is geboren en getogen in Antwerpen en heeft een zeer ruime kennis en ervaring opgedaan in de Automotive Business. Na een succesvolle bacheloropleiding in Automotive Business Management volgde een extra jaar in Angers (Frankrijk) voor een uitwisselingsprogramma met focus op marketing.

Zijn carrière begon bij Buga Auto, een Antwerpse multimerk dealer die de merken Fiat, Alfa, Lancia, Abarth, Jeep, Honda en Fiat Pro verdeelt. Zelf heeft hij hier 14 jaar gewerkt in de sales afdeling van Fiat Professional (LCV’s).


De promotie tot Sales Director IVECO Belux vormt dan ook een mooie volgende stap waar hij samen met het sales team IVECO verder kan laten groeien. Yannick gelooft dat de sleutel tot succes ligt in een goede persoonlijke relatie, een hands on mentaliteit, vertrouwen en een open communicatie zowel met het IVECO netwerk als met de IVECO eindklanten.

Yannick ziet voor 2022 heel wat mooie uitdagingen:

  • ✓  Verdere groei van het LCV marktaandeel na een zeer succesvol 2021 met de DAILY MY22
  • ✓  Het uitbouwen van het IVECO marktaandeel in heavy rigid door de komst van de T-Way en devernieuwde modellen S- en X-Way
  • ✓  Meer focus leggen op Connected Services zoals het nieuwe Top Care programma
  • ✓  Naast het bestendigen van het CNG/LNG verhaal komt er nu ook focus op Bio-LNG en is er deintroductie van de E-Daily op het moment dat de expansie van de elektrisch aangedreven LCV-markttoeneemt.
  • ✓  Streven naar een stabiliteit voor onze IVECO klanten als volwaardige vertrouwenspartner.

Algemeen is de start van de IVECO Group begin 2022 een ideale basis voor de verdere uitbouw van de IVECO brand als full range constructeur met nog meer focus op sustainability en alternatieve brandstoffen. De volgende jaren beloven spectaculair te worden: elektrische aandrijvingen, waterstof, digitalisering, connectiviteit en zoveel meer. De transportwereld is bezig aan een grondige transformatie en IVECO wenst hierin als pionier zeker zijn rol verder waar te maken.

Naast het werk is Yannick een echte “Flandrien” die graag fietst met o.a. een fietstocht tot in Santiago de Compostella op zijn “palmares”. Avontuurlijk ingesteld reist hij graag de wereld rond en geniet van “alles” wat uit Italië komt.

Meer nieuws

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Een volledig assortiment nieuwe Volvo-vrachtwagenmodellen kan nu worden aangedreven door 100% biodiesel, waardoor klanten nog een hernieuwbare brandstofkeuze hebben om CO2-uitstoot van transport hier en nu te verminderen. Volvo Trucks breidt zijn modelaanbod aangepast...

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Binnen logistiek en transport spelen betrouwbaarheid en duurzaamheid een cruciale rol. Met dit in gedachten ontwikkelde Samsung een reeks robuuste toestellen om onder de meest uitdagende omstandigheden te presteren. Of u nu goederen vervoert door stedelijke centra of...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This