IVECO vervoert All Blacks bij de Vista 2017 All Blacks Northern Tour

Verschenen: 19 januari 2018

Als Europees supporter van de All Blacks stelt IVECO de All Blacks drie voertuigen ter beschikking voor het vervoer van het team en de staf – een Magelys-bus en twee Daily Hi-Matic-minibussen.

IVECO en de All Blacks lieten ook weten dat ze de handen nog eens in elkaar slaan, dit keer om een uniek voertuig met de handtekeningen van het hele team te veilen: de Daily Hi-Matic All Blacks. De veiling wordt gehouden op CharityStars [www.charitystars.com], een online platform om fondsen te werven voor het goede doel, en loopt af op 30 november.

Het geld dat met de veiling wordt ingezameld, wordt gedoneerd aan UNICEF, het kinderfonds van de Verenigde Naties, dat de rechten van kinderen overal ter wereld beschermt en bevordert en bijdraagt aan de verhoging van hun levensstandaard.

Bij de opening merkte Pierre Lahutte, IVECO Brand President, op: “IVECO en de All Blacks zijn een winnende combinatie en we zijn verheugd dat we nogmaals de krachten kunnen bundelen met de wereldkampioen om UNICEF te steunen. Duurzaamheid is voor IVECO een must en we zijn dan ook blij dat we ons voor dit cruciale doel kunnen inzetten met onze unieke Daily Hi-Matic All Blacks. Go All Blacks, go IVECO!”

IVECO bouwde ook een speciale Daily Hi-Matic limited edition in de kleuren van het team, die nu tot juli 2018 verkrijgbaar is in Frankrijk en Italië.

De Daily Hi-Matic All Blacks behoort tot het Hi-Matic-gamma, dat het beste comfort en tal van voordelen op het gebied van veiligheid, prestaties en productiviteit biedt. De automatische versnellingsbak van de Hi-Matic is ontworpen met het oog op absoluut rijplezier en garandeert dan ook comfort en een veilige rijervaring, zodat de bestuurder zich volledig op het verkeer en de wegomstandigheden kan concentreren. Door de autoadaptieve schakelstrategie wordt de correcte versnelling in minder dan 200 milliseconden ingeschakeld en dankzij de bredere spreiding draait de motor steeds aan zijn optimale toerental. Het brandstofverbruik werd aanzienlijk teruggedrongen met het intelligente EcoSwitch PRO-systeem, dat het koppel automatisch vermindert indien nodig, zonder tussenkomst van de chauffeur en zonder aan productiviteit in te boeten. Bij de bouw staat duurzaamheid voorop, waardoor de onderhoudskosten voor de Hi-Matic uiterst laag blijven.

De Vista 2017 All Blacks Northern Tour begon op 4 november in Londen; er volgen er nog duels met Schotland, op 18 november in Edinburgh, en Wales, op 25 november in Cardiff.

Meer nieuws

Hendrik De Spiegelaere overleden

Hendrik De Spiegelaere overleden

Journalist Hendrik De Spiegelaere is gisterennamiddag, na een kort ziekbed, overleden. Hij stond aan de grondslag van TRANSPORAMA. Sinds een aantal jaar was hij ook verantwoordelijk voor de journalistieke invulling van Trans Aktueel. Hendrik studeerde industriële...

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics voegt eerste trucks in Dachser-kleuren aan wagenpark toe Müller Fresh Food Logistics, de logistieke dienstverlener gespecialiseerd in voedingsmiddelendistributie, heeft zes Euro 6 trucks van MAN volledig in Dachser-kleuren aangeschaft. Het...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This