IVECO zorgt voor service en onderhoud van haar voertuigen om het transport operationeel te houden.

Verschenen: 6 april 2020

De gezondheid en het welzijn van de klanten en het personeel is de prioriteit van IVECO en haar werkplaatsen implementeren de richtlijnen van de overheid op het gebied van hygiëne en veiligheid. Het merk IVECO dankt alle monteurs, technici, transporteurs en chauffeurs voor hun enorme inzet en toewijding om het toeleveringsnetwerk van onze maatschappij in stand te houden.

Om de noodzakelijke levering van goederen te garanderen kan het transport niet stoppen en het IVECO Service Netwerk kan dat ook niet,. Om de nodige ondersteuning te bieden blijft het IVECO netwerk van erkende verdelers en werkplaatsen beschikbaar.

De technici en monteurs van IVECO werken aan de beste service voor de klanten. Waar mogelijk voeren zij diagnose en reparaties op afstand uit op IVECO S-WAY en Daily voertuigen en houden zij de voertuigen op de weg zonder onderbrekingen of bezoeken aan de werkplaats.

De veiligheid van de medewerkers en klanten van de Dealer en Workshop staat bij IVECO voorop. Alle werkplaatsen implementeren de hygiëne- en veiligheidsrichtlijnen van het lokale ministerie van Volksgezondheid, hebben strenge maatregelen ingevoerd voor het schoonmaken van de faciliteiten en werken hun procedures regelmatig bij volgens de laatste aanbevelingen. Om de veiligheid op afstand te waarborgen, werken servicemonteurs en monteurs in kleinere teams en zijn de werkplaatsen in rood gemarkeerde scheidingszones verdeeld. Ze gebruiken o.a. wegwerphandschoenen en maskers. Elk voertuig wordt volledig gedesinfecteerd, van het dashboard tot de stoel- en stuurwieldoppen, voordat de reparatie begint.

Om de strikte uitvoering van het sanitair protocol te waarborgen, adviseert IVECO de klanten een afspraak te maken in de dichtstbijzijnde werkplaats, zolang het geen noodgeval is, in welk geval de werkplaatsen zo snel mogelijk op hun verzoek zullen reageren. Voor dit soort reparaties zal IVECO de klanten bijstaan via haar Assistance Non Stop Service.

In deze ongekende situatie wil IVECO er alles aan doen om de helden te helpen die in deze moeilijke tijd duizenden kilometers rijden om de voedsel- en sanitaire keten efficiënt te laten functioneren. Because only together, we are unstoppable.

Meer nieuws

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Minister van Justitie en Noordzee Paul Van Tigchelt en Grobbendonks burgemeester Marianne Verhaert bezoeken binnenvaartterminal Van Moer Logistics in kader van nieuwe wetgeving voor beveiliging van binnenvaart en havenbedrijven Naar aanleiding van de recent...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This