IVOTY-trofeeën

Verschenen: 3 februari 2022

Dit jaar waren er voor de begeerde “International van of the year” trofee twee laureaten. Dat kan omdat het om een gezamenlijk ontwikkelde bestelwagen gaat: de Renault Kangoo Van en de Mercedes Citan. Ze worden ook in dezelfde productielocatie gebouwd, de Renault-fabriek in Maubeuge (N. Frankrijk). Deze tandem haalden het met een overschot van stemmen, uitgebracht door 23 gespecialiseerde journalisten uit evenveel landen. 

Bij zo’n prijs hoort ook een trofee uiteraard. Die werd aan de Belgische distributeurs uitgereikt door het Belgische jurylid Leo van Hoorick. Voor Renault werd de trofee in ontvangst genomen door Jérôme Pannaud – Algemeen Directeur Renault België Luxemburg. Voor Mercedes werden de honneurs waargenomen door René Achinger, Managing director Mercedes-Benz Vans Benelux.

 

Jérôme Pannaud, Algemeen Directeur Renault België Luxemburg ontvangt de IVOTY trofee van jurylid Leo Van Hoorick. 

René Achinger, Managing director Mercedes-Benz Vans Benelux met onze redacteur Leo Van Hoorick bij de nieuwe Citan

Meer nieuws

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Profile Truck, marktleider op het gebied van bandenonderhoud, -montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux, breidt zijn Sales Team in België uit. Steven Nicolai is aangesteld als Sales Manager Truck, met de ambitie om de groei op de truckmarkt in België en...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This