J. Deckers & Zn NV kiest voor de IVECO S-Way!

Verschenen: 14 oktober 2020

IVECO is verheugd met de aankoop van een IVECO S-Way door de firma J. Deckers & Zn NV.

IVECO en het team van IVECO Cammaert Antwerpen zijn zeer tevreden over de goede samenwerking en danken Deckers transport voor het vertrouwen.

J. Deckers & Zn NV, een familietransportbedrijf met ambitie.

J. Deckers & Zn NV is een 100% familiebedrijf waarbij de derde generatie van de familie Deckers nog steeds actief betrokken is bij de dagelijkse gang van zaken, en dit onder het gezag van Sven Deckers. Het bedrijf is al meer dan 5 decennia actief in het internationale wegtransport.

Deckers is sinds 1989 gespecialiseerd in vloeibaar chemisch massatransport en dit binnen Europa met verschillende internationale klanten. De hoofdzetel is in Brecht gevestigd, binnen een korte afstand van drie belangrijke chemische industriële zones: de haven van Antwerpen, de haven van Rotterdam en van het Ruhr gebied.

Hun chauffeurs vormen voor hen de sleutel van hun organisatie. Het bedrijf heeft de ambitie om nog verder uit te breiden met hun klanten, steeds met respect voor de hoogste kwaliteit, veiligheid en service.

Meer nieuws

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Voet aan grond dankzij uitbreiding wet Maritieme Beveiliging

Minister van Justitie en Noordzee Paul Van Tigchelt en Grobbendonks burgemeester Marianne Verhaert bezoeken binnenvaartterminal Van Moer Logistics in kader van nieuwe wetgeving voor beveiliging van binnenvaart en havenbedrijven Naar aanleiding van de recent...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This