Jef Verelst is nieuwe directeur bij TTL

Verschenen: 19 november 2020

Truck Trading Limburg en Truck Trading Brabant staan bekend als verkoops- en servicepunten voor DAF trucks, Iveco en Fiat bedrijfswagens, in Houthalen op Centrum-Zuid en in Herent op de Brusselsesteenweg.

Sinds enkele weken is er een nieuwe Algemeen Directeur aan boord gekomen: Jef Verelst.

Jef heeft zijn sporen verdiend in diverse internationale management functies bij o.a. Atlas Copco, Remy Automotive International en Sumitomo Bakelite .

Jef Verelst: “Naast de focus op het leveren van de best mogelijke service, willen we ook het productaanbod beter afstemmen op onze klanten, o.a. door het aanbieden van meer kant-en-klare vracht- en bedrijfswagens, een snel veranderende markt heeft immers nood aan flexibele ready-to-go oplossingen! In het segment van de vrachtwagens mikken we vooral op bakwagens met open en gesloten laadbakken in verschillende formaten, trekkers in diverse uitvoeringen en specifieke voertuigen zoals containerwagens en kippers. 

Een grote troef hierbij is dat we beroep kunnen doen op de stockpool van de Truck Trading Groep waar we deel van uitmaken en ook van de stockwagens van DAF Trucks België.

We willen onze klanten ook laten kennismaken met onze bijkomende diensten zoals de verhuur van trekkers, containerwagens en vuilniswagens maar ook financieringsformules op maat en reparatie- onderhoudsovereenkomsten.

Onze werkplaatsen voor onderhoud en herstellingen gaan we verder optimaliseren en uitbreiden, een voorbeeld hiervan bij de lichte bedrijfswagens is de know-how die we hebben opgebouwd in het segment van de mobilhomes .”  

Ook het ruime aanbod van truck- en traileronderdelen, dat wordt verdeeld door de afdeling TT Parts (TTP) zal Jef onder zijn hoede nemen. 

“TT Parts zal zijn positie op de markt van de partsproviders aan zowel DAF klanten, merkgarages als onafhankelijke garages verder uitbreiden”.  

Kortom, Jef is met zijn team vol ambitie om het hele TTL / TTB / TTP bedrijf te versterken en te laten groeien!

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This