Jeroen van den Oetelaar benoemd tot DAF Trucks Chief Engineer

Verschenen: 7 mei 2024

Jeroen van den Oetelaar is benoemd tot Chief Engineer DAF Vehicles en treedt daarmee ook toe tot DAF Trucks’ Board of Management. Van den Oetelaar neemt vanaf 1 juni deze functie over van Patrick Dean, die promotie maakt tot Director PACCAR Electronics.

Van den Oetelaar (37) trad in 2011 in dienst bij DAF en bekleedde functies met toenemende verantwoordelijkheid binnen onder meer Program Management, Product Development en Operations. In zijn meest recente functie was hij Assistant Chief Engineer Vehicle Engineering. Van den Oetelaar heeft een Bachelor in Werktuigbouwkunde aan de University of Applied Sciences in Eindhoven en behaalde een MBA aan TIAS University van Tilburg. In zijn nieuwe positie rapporteert Van den Oetelaar aan Harald Seidel, President-directeur van DAF Trucks.

Klantsucces garanderen

Jeroen van den Oetelaar: “De transportsector betreedt een nieuw tijdperk en DAF Trucks blijft zijn klanten de beste transportoplossingen bieden. Samen met ons team van ingenieurs bij DAF en onze collega’s bij PACCAR in de Verenigde Staten, ontwikkelen en leveren we kwaliteitsproducten die onze klanten helpen succesvol te zijn.”

Patrick Dean (50) keert terug naar de Verenigde Staten om leiding te geven aan PACCAR Electronics. Deze nieuwe divisie gaat richting geven aan de mondiale software- en elektronicaontwikkeling en speelt in op het toenemende belang van een wereldwijde strategie op het gebied van elektronische producten binnen productontwikkeling.

 

Fotobijschrift
Jeroen van den Oetelaar is benoemd tot DAF Trucks Chief Engineer

Meer nieuws

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Volvo breidt zijn gamma vrachtwagens aangedreven op biodiesel uit

Een volledig assortiment nieuwe Volvo-vrachtwagenmodellen kan nu worden aangedreven door 100% biodiesel, waardoor klanten nog een hernieuwbare brandstofkeuze hebben om CO2-uitstoot van transport hier en nu te verminderen. Volvo Trucks breidt zijn modelaanbod aangepast...

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Always on track met de Samsung Rugged smartphones en tablets

Binnen logistiek en transport spelen betrouwbaarheid en duurzaamheid een cruciale rol. Met dit in gedachten ontwikkelde Samsung een reeks robuuste toestellen om onder de meest uitdagende omstandigheden te presteren. Of u nu goederen vervoert door stedelijke centra of...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This