Jong gebruikte First Choice DAF Trucks met volledige garantie

Verschenen: 29 mei 2019

Elke First Choice DAF Truck jonger dan 4 jaar krijgt vanaf nu standaard volledige fabrieksgarantie, zonder kilometerlimiet. Dat is uniek in de markt en illustreert DAF’s toonaangevende kwaliteit.

DAF First Choice is het kwaliteitslabel waaronder DAF jong gebruikte trucks aanbiedt. Deze DAF trucks zijn jonger dan 5 jaar, hebben hooguit 600.000 kilometer op de klok, zien er als nieuw uit en hebben ook nog eens een volledig gedocumenteerde onderhoudshistorie. Bovendien zijn deze ‘First Choice Trucks’ ook op meer dan 200 punten gecontroleerd én technisch in topconditie bevonden voor een maximale betrouwbaarheid – en daarmee optimale uptime.

DAF First Choice Trucks die jonger dan 4 jaar zijn, krijgen vanaf nu standaard 12 maanden volledige fabrieksgarantie, uiteraard ook op alle fabrieksopties. First Choice Trucks die tussen de 4 en 5 jaar jong zijn, worden geleverd inclusief 12 maanden garantie op de aandrijflijn.

“De standaard volledige fabrieksgarantie op een gebruikte truck is uniek in de markt”, stelt Marty van den Dungen, Sales Director van DAF Used Trucks. “We kunnen een dergelijke garantie alleen maar afgeven omdat de kwaliteit van DAF ongekend hoog is. Een First Choice Truck is eigenlijk zo goed als nieuw. Daar komt nog bovenop datDAF’s Euro 6 trucks niet alleen zuiniger zijn dan ooit, maar dat de nieuwe eigenaar óók profiteert van het laagste Maut-tarief in Duitsland en dat hij met zijn truck welkom is in de lage emissiezones die diverse Europese steden, industriegebieden en havens hebben ingevoerd.”

Elke First Choice Truck kan tegen aantrekkelijke voorwaarden worden gefinancierd via PACCAR Financial én kan worden afgeleverd met de gunstige reparatie- en onderhoudscontracten van DAF MultiSupport.

Meer nieuws

Hendrik De Spiegelaere overleden

Hendrik De Spiegelaere overleden

Journalist Hendrik De Spiegelaere is gisterennamiddag, na een kort ziekbed, overleden. Hij stond aan de grondslag van TRANSPORAMA. Sinds een aantal jaar was hij ook verantwoordelijk voor de journalistieke invulling van Trans Aktueel. Hendrik studeerde industriële...

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics voegt eerste trucks in Dachser-kleuren aan wagenpark toe Müller Fresh Food Logistics, de logistieke dienstverlener gespecialiseerd in voedingsmiddelendistributie, heeft zes Euro 6 trucks van MAN volledig in Dachser-kleuren aangeschaft. Het...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This