Jungheinrich lanceert nieuwe elektrische vorkheftruck EFG 435

Verschenen: 24 november 2023

Jungheinrich, de toonaangevende leverancier op het gebied van intralogistieke oplossingen, introduceert de elektrische vorkheftruck EFG 435. Deze geavanceerde vorkheftruck werd ontworpen met een focus op ergonomie, efficiëntie en duurzaamheid. Met de EFG 435 zet Jungheinrich nieuwe standaarden in magazijnen.

Efficiëntie, ergonomie en veiligheid

De Jungheinrich EFG 435 is het resultaat van een optimale combinatie van efficiëntie, precisie en veelzijdigheid en kan worden ingezet in diverse industrieën. Dankzij de krachtige elektromotor en geavanceerde technologieën kan de EFG 435 zware lasten tot 3,5 ton veilig heffen en vervoeren. De snelle acceleratie en soepele bediening zorgen voor een efficiëntere materiaalbehandeling, wat zorgt voor een verhoogde productiviteit in magazijnen.

De EFG 435 is ontworpen met een geavanceerd besturingssysteem waardoor de bestuurder elke beweging met precisie kan uitvoeren. Dit vertaalt zich in minder fouten en meer efficiënte materiaalbehandeling, wat op zijn beurt de operationele kosten verlaagt. Bovendien kan de vorkheftruck ingezet worden in uiteenlopende toepassingen zoals magazijnen, distributiecentra, productiefaciliteiten of andere industriële omgevingen. Met verschillende mastopties, hefcapaciteiten en accessoires wordt deze heftruck aangepast aan specifieke noden en magazijnomgevingen.

Daarenboven heeft Jungheinrich extra aandacht besteed aan het comfort en de gezondheid van de bestuurder. Dankzij de intuïtieve bediening met gebruiksvriendelijke touchscreen display en de ergonomische ontworpen bedieningshendels wordt de fysieke belasting van de bestuurder beperkt.

Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en intuïtief

Als onderdeel van Jungheinrich’s toewijding aan duurzaamheid, is de EFG 435 een volledig elektrische heftruck die geen schadelijke emissies produceert dankzij de lithium-iontechnologie. De lithium-ionbatterij maakt de truck niet alleen milieuvriendelijk, maar kan ook helpen om te voldoen aan de strengere milieuregels en normen. Bovendien zorgt de duurzaamheid van de EFG 435 ervoor dat de investering op de lange termijn wordt beschermd.

De EFG 435 is uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor topprestaties. Het intelligente energiebeheersysteem optimaliseert het energieverbruik, waardoor de heftruck langer kan werken met één batterijlading. Daarnaast is de heftruck voorzien van geavanceerde veiligheidsfuncties, zoals automatische snelheidsaanpassing in bochten en een intelligente laststabilisator om de veiligheid van de bestuurder en de last te waarborgen.

Jungheinrich begrijpt het belang van minimale stilstandtijd voor bedrijven. Daarom is de EFG 435 ontworpen met het oog op onderhoudsgemak en betrouwbaarheid. Met eenvoudig toegankelijke onderdelen en uitgebreide diagnostische mogelijkheden kunnen eventuele problemen snel opgespoord en verholpen worden om de kostbare stilstandtijd tot een minimum te herleiden. Bovendien is de heftruck uitgerust met connectiviteitsfuncties die de gebruiker in staat stelt om de prestaties en het onderhoud op afstand te bewaken, wat bijdraagt aan een efficiëntere bedrijfsvoering.

 

Meer nieuws

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Eerste trucks in Dachser-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics voegt eerste trucks in Dachser-kleuren aan wagenpark toe Müller Fresh Food Logistics, de logistieke dienstverlener gespecialiseerd in voedingsmiddelendistributie, heeft zes Euro 6 trucks van MAN volledig in Dachser-kleuren aangeschaft. Het...

DAF Trucks Vlaanderen uitgeroepen tot ‘Factory of the Future’

DAF Trucks Vlaanderen uitgeroepen tot ‘Factory of the Future’

DAF Trucks Vlaanderen is bekroond tot ‘Factory of the Future’. De prestigieuze onderscheiding is een erkenning van de indrukwekkende ontwikkeling van DAF’s cabine- en assenfabriek in het Belgische Westerlo. De hypermoderne en technologisch geavanceerde...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This