Kässbohrer Nederland levert 5 bitumen opleggers aan Verduyn-Group

Verschenen: 28 november 2019

Recent heeft Kässbohrer Nederland 5 bitumen opleggers geleverd aan de Verduyn-Group. Deze opleggers zijn geschikt om producten te vervoeren met een temperatuur tussen de 170 en 250 graden celcius. Kässbohrer Nederland is onderdeel van de Van Tilburg-Bastianen Groep. 

Artis Verduyn is in 1934 in Hoofddorp gestart met het transporteren van zand. Al snel werd duidelijk dat daar de uitdaging niet lag maar juist in de specialere producten zoals bitumen. Artis heeft zich hier dan ook in gespecialiseerd.  Het product vervoeren met een temperatuur tussen de 170 en 250 graden Celsius. In feite zijn het geïsoleerde koffiekannen op wielen waar enkel bitumen in vervoerd kan worden.

In 1965 startte de tweede generatie Joop verduyn die de organisatie uitbreidde met een vestiging in Antwerpen. In Antwerpen waren vele raffinaderijen gevestigd en het ligt centraal voor de West-Europese markt. De derde generatie trad aan in 1997, Arjo Verduyn. In de modernere tijd breidde Arjo het transport uit in brandstof-, broom- en containertransport. Hierdoor kan er sneller geschakeld worden binnen de organisatie en zijn er nieuwe mogelijkheden waar wij op kunnen anticiperen. Momenteel rijden er circa 100 voertuigen in de Verduyn-Group.

Wel blijft de bitumentransport de core business van de Verduyn-Group. In 2007 opende Arjo Verduyn succesvol een geheel nieuwe vestiging in Constanta te Roemenië. Van daaruit wordt nu de Centraal- en Oost Europese bitumenmarkt bediend. Momenteel wordt de vierde generatie klaar gestoomd om de voortgang van de Verduyn-Group binnen de familie voort te zetten.

Dit jaar is er geïnvesteerd in 5 Kässbohrer bitumenopleggers ter vervanging. Investeren in kwalitatief hoge voertuigen is must binnen de Verduyn-Group. Vrijwel de gehele vloot bestaat uit euro 6 vrachtwagens.  In 1997 werden de eerste Kässbohrer opleggers aangeschaft. Naast de goede kwaliteit zijn de snelle levertijd, het lichte tarra gewicht en de klantgerichte service van Kässebohrer de redenen dat Verduyn-Group investeren in deze opleggers.

Kässbohrer is Europa’s snelst groeiende trailer fabrikant en blijft continu innoveren. Kässbohrer is Europa’s snelst groeiende trailer fabrikant en blijft continu innoveren. Onlangs introduceerde Kässbohrer haar nieuwe multifunctioneel containerchassis. Uniek in haar soort dankzij een achthoekig ( hexagonaal ) ontwerp van de uitschuifbare middenligger. Met grote trots mocht Kässbohrer dan ook de 1e plaats in ontvangst nemen van Innovation Award 2019.

Kässbohrer Nederland is onderdeel van de Van Tilburg-Bastianen Groep (TB). TB is specialist in totaaloplossingen als het gaat om mobiliteit. Met merken als Kässbohrer, DAF, Used Trucks en Combi Cargo ontzorgen zij met 11 vestigingen in aanschaf, onderhoud en verhuur. 

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This