Kies voor een Europese tolafrekening met de marktleider

Verschenen: 19 november 2020

DKV BOX EUROPE: relaxed de grens over

Dankzij de DKV BOX EUROPE kunnen transporteurs binnen de EU met slechts één OBU de vrachtwagentol afrekenen. Zo rijden ze gemakkelijk en zonder vertraging door Europa.

Revolutie in tolwereld

“Toll4Europe heeft een toestel laten ontwikkelen om alle landen af te handelen”, zegt Hans Cousserier, Sales Team Manager Benelux bij DKV Euro Service. “Het gaat om een revolutie in de tolwereld om de tol digitaal af te rekenen: één OBU weet via gps waar het voertuig zich bevindt.“

Duidelijk kostenplaatje

“Voor de klant betekent dat één factuur op het einde van de maand, een administratieve vereenvoudiging met een duidelijker kostenplaatje. Zo zal een transporteur die bijvoorbeeld van België naar Italië rijdt, veel preciezer zijn kostprijs per kilometer kunnen berekenen. Vanuit Toll4Europe zetten wij onze eigen DKV BOX EUROPE in de markt”, gaat Cousserier verder.

Tolbedragen worden automatisch geregistreerd met slechts één apparaat. In de klantaccount hebben bedrijven een overzicht over alle transacties en de betaling gebeurt heel eenvoudig via de DKV-factuur.

EETS-compliant

De DKV BOX EUROPE is samen met partners zoals T-Systems en Daimler ontwikkeld. DKV heeft nu een betrouwbare en branchegerichte oplossing klaar om in heel Europa tol efficiënt af te rekenen. De box beantwoordt aan de technische vereisten van alle EU-landen en is dus volledig EETS-compliant. Nieuwe landen kunnen simpelweg ‘over the air’ worden geactiveerd wat het gebruiksgemak ten goede komt.

Vandaag is de DKV BOX EUROPE beschikbaar in België, Bulgarije, Hongarije, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Portugal en Spanje, naast de Herrentunnel bij Lübeck, de Belgische Liefkenshoektunnel en de Warnowtunnel bij Rostock. Italië wordt binnenkort aan het landenlijstje toegevoegd.

1 euro voor het Kinderkankerfonds

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is belangrijk voor DKV, daarom doneert DKV nog steeds 1 euro voor elke geleverde box aan het Kinderkankerfonds. Door te kiezen voor de DKV BOX EUROPE kiezen bedrijven niet alleen voor technologische vooruitgang maar ook voor een bijdrage aan het Kinderkankerfonds dat zorgt voor een betere levenskwaliteit voor kinderen met kanker en hun gezinnen. De klanten van DKV Euro Service betalen niets extra voor de DKV BOX EUROPE en er zijn geen verborgen kosten. De donatie komt rechtstreeks van DKV.

Voor meer info:  https://www.dkv-euroservice.com/be-nl/diensten/tol/dkv-box/dkv-box-europe/

Meer nieuws

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Op 26 september hield Mercedes-Benz Trucks een event in Berlijn, waarbij een recordrit met een Mercedes-Benz Actros trekker met brandstofcel van Cellcentric op vloeibare waterstof werd afgesloten. De trekker oplegger combinatie van 40 ton had een traject van de...

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6 met kastopbouw   Beherman Motors, invoerder van de citytrucks van Piaggio Commercial presenteert met de Piaggio Porter NP6 een ideale lichte vrachtwagen voor inzet in stads- en dorpskernen. Naast het standaard chassis-cabinemodel, de pick-up en...

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This