Kies voor een Europese tolafrekening met de marktleider

Verschenen: 5 november 2020

DKV Box Europe: relaxed de grens over

Dankzij de DKV Box Europe kunnen transporteurs binnen de EU met slechts één OBU de vrachtwagentol afrekenen. Zo rijden ze gemakkelijk en zonder vertraging door Europa.

Duidelijk kostenplaatje

“Voor de klant betekent dat één factuur op het einde van de maand, een administratieve vereenvoudiging met een duidelijker kostenplaatje. Zo zal een transporteur die bijvoorbeeld van België naar Italië rijdt, veel preciezer zijn kostprijs per kilometer kunnen berekenen. Vanuit Toll4Europe zetten wij onze eigen DKV Box Europe in de markt”, gaat Cousserier verder.

Tolbedragen worden automatisch geregistreerd met slechts één apparaat. In de klantaccount hebben bedrijven een overzicht over alle transacties en de betaling gebeurt heel eenvoudig via de DKV-factuur.

EETS-compliant

De DKV Box Europe is samen met partners zoals T-Systems en Daimler ontwikkeld. DKV heeft nu een betrouwbare en branchegerichte oplossing klaar om in heel Europa tol efficiënt af te rekenen. De box beantwoordt aan de technische vereisten van alle EU-landen en is dus volledig EETS-compliant. Nieuwe landen kunnen simpelweg ‘over the air’ worden geactiveerd wat het gebruiksgemak ten goede komt.

Vandaag is de DKV Box Europe beschikbaar in België, Bulgarije, Hongarije, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Portugal en Spanje, naast de Herrentunnel bij Lübeck, de Belgische Liefkenshoektunnel en de Warnowtunnel bij Rostock. Italië wordt binnenkort aan het landenlijstje toegevoegd.

1 euro voor het Kinderkankerfonds

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is belangrijk voor DKV, daarom doneert DKV nog steeds 1 euro voor elke geleverde box aan het Kinderkankerfonds. Door te kiezen voor de DKV Box Europe kiezen bedrijven niet alleen voor technologische vooruitgang maar ook voor een bijdrage aan het Kinderkankerfonds dat zorgt voor een betere levenskwaliteit voor kinderen met kanker en hun gezinnen. De klanten van DKV Euro Service betalen niets extra voor de DKV Box Europe en er zijn geen verborgen kosten. De donatie komt rechtstreeks van DKV.

Lees meer: https://www.dkv-euroservice.com/be-nl/diensten/tol/dkv-box/dkv-box-europe/

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Dachser neemt logistieke dienstverlener Brummer over

Dachser neemt logistieke dienstverlener Brummer over

Met de overname van Brummer, de partner in het European Food Network voor het transport van geconditioneerde levensmiddelen tussen Duitsland, Oostenrijk en aangrenzende landen, versterkt Dachser zijn netwerk voor het vervoer en de opslag van levensmiddelen in Europa....

Van Hool definitief failliet

Van Hool definitief failliet

Vanmiddag kondigde co-CEO Marc Zwaaneveld aan dat Van Hool 's ochtends de boeken had neergelegd bij de rechtbank van koophandel te Mechelen. Daarmee houdt de bussen- en trailerbouwer uit Koningshooikt definitief op te bestaan. Momenteel is een bindende bieding van VDL...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This