Kies voor een Europese tolafrekening met de marktleider

Verschenen: 5 november 2020

DKV Box Europe: relaxed de grens over

Dankzij de DKV Box Europe kunnen transporteurs binnen de EU met slechts één OBU de vrachtwagentol afrekenen. Zo rijden ze gemakkelijk en zonder vertraging door Europa.

Duidelijk kostenplaatje

“Voor de klant betekent dat één factuur op het einde van de maand, een administratieve vereenvoudiging met een duidelijker kostenplaatje. Zo zal een transporteur die bijvoorbeeld van België naar Italië rijdt, veel preciezer zijn kostprijs per kilometer kunnen berekenen. Vanuit Toll4Europe zetten wij onze eigen DKV Box Europe in de markt”, gaat Cousserier verder.

Tolbedragen worden automatisch geregistreerd met slechts één apparaat. In de klantaccount hebben bedrijven een overzicht over alle transacties en de betaling gebeurt heel eenvoudig via de DKV-factuur.

EETS-compliant

De DKV Box Europe is samen met partners zoals T-Systems en Daimler ontwikkeld. DKV heeft nu een betrouwbare en branchegerichte oplossing klaar om in heel Europa tol efficiënt af te rekenen. De box beantwoordt aan de technische vereisten van alle EU-landen en is dus volledig EETS-compliant. Nieuwe landen kunnen simpelweg ‘over the air’ worden geactiveerd wat het gebruiksgemak ten goede komt.

Vandaag is de DKV Box Europe beschikbaar in België, Bulgarije, Hongarije, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Portugal en Spanje, naast de Herrentunnel bij Lübeck, de Belgische Liefkenshoektunnel en de Warnowtunnel bij Rostock. Italië wordt binnenkort aan het landenlijstje toegevoegd.

1 euro voor het Kinderkankerfonds

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is belangrijk voor DKV, daarom doneert DKV nog steeds 1 euro voor elke geleverde box aan het Kinderkankerfonds. Door te kiezen voor de DKV Box Europe kiezen bedrijven niet alleen voor technologische vooruitgang maar ook voor een bijdrage aan het Kinderkankerfonds dat zorgt voor een betere levenskwaliteit voor kinderen met kanker en hun gezinnen. De klanten van DKV Euro Service betalen niets extra voor de DKV Box Europe en er zijn geen verborgen kosten. De donatie komt rechtstreeks van DKV.

Lees meer: https://www.dkv-euroservice.com/be-nl/diensten/tol/dkv-box/dkv-box-europe/

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This