Kleyn Vans lanceert Camionette.eu in België

Verschenen: 28 april 2022

Kleyn Vans te Vuren heeft een overeenkomst gesloten met Garage Blomme in Merchtem. Onder de naam Camionette.eu worden vanuit de omgeving van Brussel gebruikte bedrijfswagens aangeboden voor financiering of verkoop. Door deze uitbreiding zal Kleyn Vans prominenter aanwezig zijn in België.

Bob van der Laan, manager Kleyn Vans: “Om de Belgische klant nog beter van dienst te zijn, was het een wens ons te vestigen in België. De nieuwe locatie van Camionette.eu bevindt zich centraal in België, waar we de klanten laagdrempelig kunnen laten profiteren van onze voordelen en zekerheden. Garage Blomme biedt niet alleen camionettes aan, maar kan u ook helpen met onderhoud, reparatie en garantie. Daarnaast hebben zij kennis van de landelijke gang van zaken, waardoor zij Camionette.eu goed kunnen uitdragen. ”

Jeroen & Tom Blomme, eigenaren Garage Blomme: “Wij zijn trots om Camionette.eu in de Belgische markt uit te gaan dragen. Door onze ervaring in verschillende sectoren hebben we een sterk netwerk opgebouwd binnen het in- & exporteren van bedrijfsvoertuigen. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring met onderhoud en herstellingen. In combinatie met een professionele werkplaats, gelegen op een boogscheut van Brussel, zijn wij een goede versterking voor Kleyn Vans op de Belgische markt.”

Bob van der Laan: “Door het centraal stellen van onze Belgische klanten en onze ondernemersmentaliteit maken we Camionette.eu Bruxelles tot een gezamenlijk succes. Voor de klant verandert het startpunt niet. Camionette.eu toont de gehele voorraad van onze jong gebruikte bedrijfswagens. Wel kan de klant nu filteren op locatie, zodat altijd overzichtelijk is op welke locatie het voertuig staat. ”

Camionette.eu bevindt zich aan de Koeweidestraat 47C in Merchtem, nabij Brussel. Contact Camionette via: +32 477 77 76 65

Meer nieuws

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Stockdeals bij Hedin Automotive Truck Center.

Meer voorraad, meer voordelen. Geniet t.e.m. 30 april nog van uitzonderlijke stockdeals bij Hedin Automotive. Tijdens die periode kunt u terecht in alle Mercedes-Benz Truck Centers van de dealergroep voor exclusieve voorraadvoordelen. Dat Hedin Automotive een vaste...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This