Kögel directeur Massimo Dodoni uitgeroepen tot persoon van het jaar 2019

Verschenen: 20 april 2019

De jury van de Italiaanse uitgeverij Vega Editrice heeft Massimo Dodoni verkozen tot persoon van het jaar 2019. De uitgeverij lichtte toe dat het panel haar keuze heeft laten vallen op Dodoni omdat hij de eerste Italiaan is die erin is geslaagd om een toppositie te verwerven in het management van een pan-Europese belangrijke opleggerfabrikant. De uitreiking van de onderscheiding vond plaats ter gelegenheid van het 35-jarige jubileum van de uitgeverij in Monza. Op het jubileum werden bovendien twee managers en drie transportondernemingen onderscheiden met de Mdt Award 2019. Een van hen was Michele Mastagni, Kögel verkoopmanager voor Italië.

De prijzen werden uitgereikt in het kader van de jubileumviering van de uitgeverij in Monza, die samenviel met de presentatie van het jaarboek Trucks&Vans 2019 van het tijdschrift Il Mondo dei Trasporti. Het evenement van de uitgeverij werd naar goede gewoonte bijgewoond door vertegenwoordigers van de pers, vrachtwagen- en opleggerfabrikanten, ondernemingen in de branche, vervoerders en logistieke ondernemingen. Vóór de prijsuitreiking en de presentatie van het jaarboek viel Massimo Dodoni bovendien de eer te beurt om te spreken over “De wereld van opleggers vandaag de dag”. Aansluitend daarop vond de prijsuitreiking plaats, waarbij Massimo Dodoni de eerste manager van een opleggerfabrikant was die de onderscheiding Manager van het jaar in ontvangst mocht nemen. Deze award wordt sinds 2010 jaarlijks uitgereikt aan mensen in de branche die zich onderscheiden door buitengewone vaardigheden en doordat ze op nationaal en Europees niveau concrete resultaten weten te boeken voor hun ondernemingen. Ook Michele Mastagni, verkoopmanager Italië bij Kögel, sleepte een onderscheiding in de wacht: hij kreeg de “Mdt Award 2019” vanwege zijn uitstekende verkoopprestaties op de Italiaanse markt in de afgelopen jaren.

“Wij vinden dat Massimo Dodoni aanzienlijk heeft bijgedragen aan de aanhoudende groei van Kögel in Italië en Europa sinds hij in 2014 aan de slag is gegaan bij Kögel”, zegt Paolo Altieri, directeur van Il Mondo dei Trasporti en jurylid. “Het is precies om die reden dat de jury hem tot persoon van het jaar 2019 heeft uitgeroepen. Wij vinden hem een waardige winnaar van de titel.”

Massimo Dodoni over deze onderscheiding: “Mijn levensmotto, ‘wat je ook doet, doe het met passie’, spoort me aan om topprestaties neer te zetten in mijn dagelijkse activiteiten. Bovendien hou ik van gezonde concurrentie, die me aanzet om het voortdurend beter te doen. De onderscheiding tot persoon van het jaar 2019 laat zien dat de geleverde prestaties ook buiten de onderneming worden opgemerkt en naar waarde worden geschat, wat me zeer tevreden stemt.”

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This