Kögel vervult truckerswensen op de Truck-Grand-Prix 2019

Verschenen: 26 juni 2019

Kögel is aanwezig op de 34e internationale ADAC Truck-Grand-Prix, die van 19 tot en met 21 juli 2019 plaatsvindt op de Nürburgring. Als officiële sponsor van het team Hahn Racing mag Kögel er natuurlijk niet ontbreken. Op stand R27 toont Kögel met de Kögel Trucker Trailer (KTT) een nieuwe variant van de perfecte trailer voor truckers. Naast een signeersessie met vijfvoudig Europees kampioen Jochen Hahn, een inzamelactie voor beroepschauffeurs en de verkoop van Kögel fanartikelen heeft Kögel nog veel meer verrassingen en acties in petto op zijn stand.

Kögel Trucker Trailer van de NOVUM-generatie


Het uitgangspunt van de KTT wordt gevormd door het voor lading en gewicht geoptimaliseerde chassis en de opbouw van de Kögel Lightplus van de NOVUM-generatie. De KTT is op verzoek van de ondervraagde professionals voorzien van een breed scala van individuele uitrustingen: om zoveel mogelijk nuttig laadvermogen te bieden, is de Light-oplegger uitgerust met lichtgewicht componenten zoals aluminium velgen en aluminium luchttanks. De KTT is bovendien uitgerust met het Kögel FastSlider systeem voor snelle opening en sluiting van het zeil. Hiermee speelt Kögel in op de eisen van chauffeurs voor kortere laadtijden en het stelt hun in staat om sneller, eenvoudiger en veiliger hun werk te doen tijdens het laden en lossen. Vele andere optionele “handigheden” completeren de aan de eisen van chauffeurs aangepaste oplegger.

KTT winacties*


De eerste 350 deelnemers die drie vragen over de tentoongestelde Kögel Trucker Trailer schriftelijk kunnen beantwoorden, maken kans om direct ter plaatse op de Kögel stand een exclusief KTT T-shirt te winnen. 
Vóór de KTT zal bovendien een zomerse relaxset te zien zijn bestaande uit twee Kögel ligstoelen en één Kögel vattafel. Alle fans die een foto van de set in combinatie met de desbetreffende hashtag posten op social media, maken kans om deze set te winnen.

Meet-and-greet met vijfvoudig Europees kampioen Jochen Hahn


Truck Race Champion Jochen Hahn zal op 20 juli om 16.40 uur ter beschikking staan van alle fans tijdens een meet-and-greet op de Kögel stand. Jochen zal uiteraard graag alle vragen van zijn fans beantwoorden en handtekeningen uitdelen.

Inzamelactie ten bate van het hulpfonds “Trucker’s World – Fahrer helfen Fahrern e.V.”


In ruil voor een kleine bijdrage ten bate van het hulpfonds “Trucker’s World – Fahrer helfen Fahrern e.V.” is tijdens de Truck-Grand-Prix 2019 op de Kögel stand een trendy Kögel-zonnebril in de editie van 2019 te bemachtigen of een Kögel strohoed tegen de zon.**


* De geldende deelnamevoorwaarden en meer details over de wedstrijden zijn ter plaatse beschikbaar of kunnen op de Kögel-website worden ingezien.
** Per persoon slechts één zonnebril of één strohoed. Zolang de voorraad strekt! Zonnebril en strohoed zijn niet op andere wijze verkrijgbaar. Deze actie is geen verloting en geen prijsvraag.

Meer nieuws

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Op 26 september hield Mercedes-Benz Trucks een event in Berlijn, waarbij een recordrit met een Mercedes-Benz Actros trekker met brandstofcel van Cellcentric op vloeibare waterstof werd afgesloten. De trekker oplegger combinatie van 40 ton had een traject van de...

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6 met kastopbouw   Beherman Motors, invoerder van de citytrucks van Piaggio Commercial presenteert met de Piaggio Porter NP6 een ideale lichte vrachtwagen voor inzet in stads- en dorpskernen. Naast het standaard chassis-cabinemodel, de pick-up en...

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This