LAG met onderlosser op IAA

Verschenen: 26 september 2018

De Belgische tanker specialist LAG Trailers betreedt de onderlosser-markt opnieuw. De eerste serie voertuigen vond zijn weg al naar een afnemer. Het bedrijf stelt het nieuwe voertuig in wereldpremière voor op de IAA-beurs in Hannover in hal 25 op stand B61.

“Het moment is nu”,vermeldt LAG Trailers CEO Alan Zhang. “Deze markt heeft een groot potentieel. Het maakt ook simpelweg deel uit van het LAG DNA. Ons bedrijft biedt al een brede selectie van voertuigen aan voor het vervoer van bulkgoederen. Wij zijn daarom ook zeer trots om het hier op het grootst mogelijke platform voor te stellen, de IAA-beursin Hannover.”

LAG Trailers geeft aan dat de eerste serie al verkochtwerd met geplande levering op het eind van dit jaar.

De Belgische producent nam zijn tijd om de herintrede in de markt succesvol aan te pakken en heeft bijgevolg vertrouwen in het competitief ontwerp van de nieuwe onderlosser. Het bedrijf kan dan ook bogen op meer dan 40 jaar ervaringin de productie van onderlossers.

Je kan LAG Trailers terugvinden op stand B61 in hal 25. Ze stellen 3 voertuigen tentoon waaronder een onderlosser, een roestvrijstalen tanker en een kipbulkoplegger.

Meer nieuws

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Profile Truck, marktleider op het gebied van bandenonderhoud, -montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux, breidt zijn Sales Team in België uit. Steven Nicolai is aangesteld als Sales Manager Truck, met de ambitie om de groei op de truckmarkt in België en...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This