LAG Trailers betreedt de Franse brandstofmarkt

Verschenen: 19 oktober 2018

LAG Trailers betreedt de Franse markt met een aangepaste versie van zijn brandstofoplegger. De tankerproducent zal zijn nieuw voertuig tentoonstellen op de Energies Expo beurs in Arras, te Lille. Verschillende Franse transporteurs zijn al overstag gegaan voor de Belgische brandstofopleggers.

LAG in Frankrijk

LAG Trailers is met vlag en wimpel geslaagdvoor de Franse toelatingskeuringenen mag trots zijn nieuw voertuig op Franse bodem vertonen op de Energies Expo beurs.

De tankerproducent is de dominante marktleider in de Beneluxvoor dit producttype en heeft een rijke geschiedenis in de brandstofsector. Naast zijn brandstofopleggers is LAG ook sterk ingeburgerd in de Franse bulk- en tankwagenmarkt.

Nieuw conceptvoertuig

De ervaren speler introduceert zichzelf met een nieuw ontwerp, toegespitstop de lokale markt. LAG’s oplegger valt op tussen de Franse voertuigen door middel van een elliptische vorm in plaats van de gekende ronde tankvorm.

Bruno Lo Manto, Sales Representative Frankrijk legt ons de voordelen uit: ‘Onze oplegger geeft de transporteurs een competitief voordeel. De elliptische vorm heeft een betere gewichtsverdeling, verbetert de rijvaardigheiden de aerodynamicavermindert tevens het brandstofverbruik.’

Een succesvolle start

Het nieuwe ontwerp heeft onmiddellijk de wind mee. LAG Trailers verkocht zijn eerste serie brandstoftrailers onder andere aan de transporteurs Hidéal Transport,  SAS Hautieren Wills Transport.

LAG Trailers vind je op 25 en 26 oktober terug op de Energies Expo beursin Arras te Lille op stand nummer C02-D01. De lokale partner en servicelocatie Biache Service Maintenanceondersteunt LAG ter plaatse tijdens de beurs.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This