LAG Trailers plukt vruchten van investeringen

Verschenen: 4 maart 2019

LAG Trailers plukt de vruchten van de recente investeringen in zijn productie-apparaat. Het bedrijf uit Bree kende vorig jaar een stijging van meer dan 50 % ten opzichte van 2017 voor de productie van bulkkippers.

LAG onderzocht in 2016 waar het de efficiëntie kon verbeteren in het productieproces van de kipbulkopleggers. 2018 was het eerste volledige jaar dat de bulkvoertuigen gebruik konden maken van de nieuwe eindmontagelijn evenals de pas geplaatste spuit- en drooghallen. 

Het bedrijf hanteerde een globale aanpak tot het verbeteren van het productieproces. Naast belangrijke efficiëntieslagen in de productie werd er ook gekeken naar andere onderdelen die de snelheid verbeteren op een intelligente manier. Een modulaire constructie van de voertuigen werd aangestuurd vanuit engineering terwijl het bedrijf ook veel aandacht besteedde aan de logistieke toevoer van de lijn. 

De kipbulkoplegger was de voortrekker in de ambitieuze toekomstplannen van LAG. De bulkcontainer kreeg als eerstvolgende product-type een gelijkaardige behandeling in de vorm van een gestroomlijnde takt-lijn. De doelstelling van het bedrijf is om met dit product in 2019 een evenwaardige stijging in productiecijfers te bereiken.

Meer nieuws

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Linde lanceert multi-inzetbare stapelaars voor nauwe ruimtes

Hoogheffende trucks voor magazijnen en productieruimtes Begin juli bracht Linde MH zijn nieuwe L10 - L16 B stapelaars op de markt. Deze compacte meeloopuitvoeringen hebben een hefhoogte tot 5,47 meter en een draagvermogen tot 1,0 à 1,6 ton, en zijn geschikt voor een...

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Tolbox UTA One® next ondersteunt nu het Slowaakse tolsysteem

Deze oplossing is de meest uitgebreide EETS-toloplossing op de markt, met 18 tolsystemen in 16 landen Ondersteuning voor extra tolsystemen in ontwikkeling UTA Edenred, een toonaangevende aanbieder van mobiliteitsdiensten in Europa en een bedrijf van Edenred, heeft...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This