Lege accu’s snel en veilig opladen

Verschenen: 19 januari 2018

Met de winter voor de deur introduceert Berner 3 nieuwe accuboosters, voor het starten van zowel 12V als 24V voertuigen. Zowel de Booster 16Ah-12V Standaard als de Booster 22Ah-12V Premium en de Booster 32Ah 12/24V UNI beschikken over een krachtige, hoogwaardige batterij. In de Premium booster zit een AGM batterij; deze laadt veel sneller en levert meer stroom dan andere batterijen.

Omdat een startaccu kort belast wordt met veel stroom, is de startkracht van een accu belangrijker dan het aantal Ah. De startcapaciteit wordt gemeten in Cranking amps (CA). Deze is bij de Standaard 660 CA, bij de Premium 900 CA en bij de UNI 12V 1320 CA / 24V 660 CA.

De Berner boosters zijn makkelijk in gebruik dankzij de lange en flexibele startkabels. Om de levensduur van de boosters te verlengen, beschikken de 12V PREMIUM en de 12/24V UNI booster over een intelligente 2A oplader. Deze bewaakt het laadproces, zorgt voor een optimaal laadniveau en voorkomt oververhitting.

De Berner boosters zijn veilig voor de gebruiker: de aan-uit schakelaar zorgt voor spanningsloos en vonkvrij aansluiten. De voertuig elektronica wordt beschermd dankzij de overspannings- en kortsluiting beveiliging. Daarnaast klinkt bij alle boosters een akoestisch signaal wanneer de polariteit verwisselt.

De 3 Berner boosters zijn DEKRA-gecertificeerd, waarmee hun veiligheid wordt onderstreept.

Meer nieuws

DAF LF Electric voor jubilerend Van Gogh Museum

DAF LF Electric voor jubilerend Van Gogh Museum

DAF heeft een LF Electric distributietruck geschonken aan het Van Gogh Museum in Amsterdam, dat zijn 50e verjaardag viert. De elektrische DAF LF wordt ingezet om promotiematerialen van het Van Gogh Museum bij onder meer scholen en verenigingen in heel Nederland af te...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This