Libertas LLP start met nieuw koffiemagazijn project in Antwerpen

Verschenen: 10 januari 2024

Libertas LLP, een familiebedrijf dat zich specialiseert in distributie en transport, geldt als vooraanstaande naam in de wereld van het transport van Specialty Coffee en kondigt met trots de start aan van haar nieuw koffiemagazijn in de Ordamstraat, Antwerpen. Met een overweldigende oppervlakte zal dit magazijn dienen als de centrale hub voor de opslag en distributie van speciality coffee voor klanten over heel de wereld.

 

Als professionele transporteur van specialty coffee begrijpt Libertas de unieke eigenschappen van deze hoogwaardige koffieproducten en beschikt over de benodigde knowhow om een ongeëvenaarde service te bieden voor het transport ervan. Libertas fungeert als de onmisbare schakel tussen klanten en diverse transport- en warehouseingpartners.

 

Dit nieuwe magazijn in Antwerpen wordt toegevoegd aan de bestaande distributie faciliteiten in Erpe-Mere en Poperinge en de partner magazijnen in Dordrecht en Amsterdam. Libertas biedt een one-stop-shop voor zowel operationeel als strategisch niveau, waardoor klanten de volledige controle hebben over hun logistieke stromen.

Het magazijn in Antwerpen zal worden gebruikt voor het opslaan en herverdelen van specialty coffee die per container vanuit de hele wereld aankomt. Deze strategische locatie stelt Libertas in staat om efficiënt en snel hoogwaardige koffieproducten te distribueren naar alle uithoeken van Europa.

Met deze uitbreiding versterkt Libertas haar positie als toonaangevende partner in de specialty coffee- industrie en blijft ze zich inzetten voor het leveren van uitmuntende logistieke oplossingen voor haar gewaardeerde klanten.

Meer nieuws

Afspraak bij EUMO EXPO

Afspraak bij EUMO EXPO

De Europese Mobiliteitsbeurs (ook bekend als EuMo Expo) zal plaatsvinden van 1 tot 3 oktober 2024 in het Parc des Expositions in Straatsburg, voor een unieke editie. Dit niet te missen evenement, dat gewijd is aan professionals in duurzame mobiliteit, zal bijna 11.000...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This