Like, tweet etc. met DT Spare Parts en SIEGEL Automotive

Verschenen: 4 juli 2019

Het delen van actueel nieuws en promoties op sociale media maakt al jaren onderdeel uit van de dagelijkse activiteiten van de productmerken DT Spare Parts en SIEGEL Automotive. Dankzij de verschillende kanalen is een directe en persoonlijke communicatie tussen de productmerken en hun eindklanten mogelijk. “Liken, delen en tweeten” zijn niet zomaar social media termen, ze hebben voor u en ons veel voordelen.

De productmerken houden u op de hoogte over het laatste nieuws via hun kanalen. Met hun aanwezigheid op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube, is het aan u om te beslissen via welk platform u contact zoekt. Inhoud die voor u bijzonder interessant is, zoals loterijen kunnen eenvoudig met anderen worden gedeeld. Op die manier kunt u, op hetzelfde moment, uw vrienden over de actie op de hoogte brengen.

Op Facebook informeert het merk DT Spare Parts nu zo’n 17.500 volgers over actueel productnieuws, promoties en loterijen in de Premium Shop. Het mooie hiervan is: Direct onder de posts is ruimte voor commentaar – u kunt uw opbouwende kritiek open en eerlijk delen en krijgen wij op deze manier waardevolle feedback, bv. over nieuwe producten of suggesties voor het bestaande productassortiment. Ook kunt u ons een persoonlijk bericht sturen als u bijvoorbeeld contactgegevens nodig hebt van een van onze distributiepartners.

SIEGEL Automotive heeft ook een eigen Facebook pagina. Daar informeert het merk over actuele nieuwtjes maar ook over data van vakbeurzen waarop het bedrijf is vertegenwoordigd. Misschien is er een vakbeurs bij u in de buurt – we zien ernaar uit u bij onze stand te mogen begroeten!

Op Twitter geldt kort maar krachtig – daarom twitteren wij korte berichten en links naar interessante informatie, die u naar wens direct met anderen kunt delen.

Op YouTube vertrouwen wij op ons eigen videokanaal, dat pas zijn tiende verjaardag heeft gevierd. De onderdelenspecialist geeft handige tips en trucs in zijn video’s en laat u onder andere zien hoe producten van DT Spare Parts snel en eenvoudig kunt installeren.

Soms zegt een beeld meer dan duizend woorden – daarom delen wij het nieuws over onze productmerken met u op onze Instagram-account. Zo weet u altijd meteen wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe productcatalogus of een nieuwe Product Portrait beschikbaar is.

Abonneer u nu en volg ons op onze kanalen en ontvang al het nieuws over interessante bijdrages in tekst-, beeld- en videoformaat.

Meer nieuws

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Mercedes-Benz laat Actros 1047 km rijden op vloeibare waterstof

Op 26 september hield Mercedes-Benz Trucks een event in Berlijn, waarbij een recordrit met een Mercedes-Benz Actros trekker met brandstofcel van Cellcentric op vloeibare waterstof werd afgesloten. De trekker oplegger combinatie van 40 ton had een traject van de...

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6: Fris gezicht in de stad

Piaggio Porter NP6 met kastopbouw   Beherman Motors, invoerder van de citytrucks van Piaggio Commercial presenteert met de Piaggio Porter NP6 een ideale lichte vrachtwagen voor inzet in stads- en dorpskernen. Naast het standaard chassis-cabinemodel, de pick-up en...

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zoekt chauffeurs en technici

De Lijn zet voortdurend alles op alles om nieuwe collega’s aan te trekken. Oktober wordt terug jobdagen-maand. Er werden 900 chauffeurs gezocht voor 2023. De teller van aangeworven chauffeurs dit jaar staat ongeveer op 600. Dat betekent dat er via een aantal...

Onze berichten per jaartal

Wenst u deze nieuwsberichten rechtstreeks in je mailbox te ontvangen?

* indicates required
Share This